ABOUT ME

Edito, creo i connecto

“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Connectem?

ABOUT ME

Edito, creo i connecto

Connectem?

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.

I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Help Editors Respon

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d’edició i xarxes socials amb l’objectiu d’ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta’m!

39 Comments

 1. Gema Requena 31 d'agost de 2020 at 10:27 - Reply

  Conozco a Anna hace muchos años y es de esas personas afortunadas, y digo afortunadas porque encontró su “ikigai” su vocación unida a su pasión en su perfil profesional como editora.
  Gracias a esa vocación / pasión que muestra avanza en su profesión sin parar de aprender y ayudando con su conocimiento a otros.
  Con Helpeditors es lo que hace y gracias a ella he podido recibir buenos consejos así como me ha ayudado a contactar con personas de su red.
  Sin duda lo que hace lo hace no solo porque sabe sino porque le gusta hacerlo y eso ayuda a que sea más efectivo!
  Gracias Anna,
  Gema

  • anna_sadurni 1 de setembre de 2020 at 16:45 - Reply

   Gracias Gema. La verdad es que edito todo lo que veo y mis ganas de aprender son infinitas. Espero que los consejos de Helpeditors te sirvan. Mucha suerte. Un abrazo y me alegro que formes parte de #Helpeditors 🙂

 2. Cristina Aced 20 de juliol de 2020 at 22:26 - Reply

  Help Editors va néixer com un projecte de final de postgrau però actualment és molt més que això: és un projecte viu que creix dia a dia. Reflecteix la passió de l’Anna pel món editorial i les seves ganes de compartir tot el que sap i de seguir aprenent cada dia. Curiosa de mena, estudiant aplicada, professional apassionada, l’Anna ha fet de Help Editors la seva casa digital, el lloc perfecte on seguir creixent i aprenent, i on demostrar tot el és capaç de fer.

  He coincidit amb ella com a docent i en projectes professionals, i puc dir que sempre és un plaer col·laborar amb ella 🙂

 3. Sílvia Vidal 3 de maig de 2020 at 09:26 - Reply

  Hola Anna,

  Com que et conec de tota la vida, veig en el teu projecte HELP EDITORS l’empremta de la teva personalitat present ja des dels inicis, una combinació de les particularitats que et defineixen i el reflexe de l’energia positiva que et caracteritza.
  Capaç de deixar-nos amb la boca oberta amb cada nou vídeo i cada publicació a les xarxes socials, el teu entusiasme, imaginació i creativitat, al ritme dels canvis que ens està portant la vida i la tecnologia, són sempre font d’inspiració per a nous projectes.
  T’agraeixo molt tots els bons consells que m’has donat, perquè m’han permès evolucionar i millorar la meva imatge a nivell professional.
  Admiro la generositat amb la que comparteixes la teva expertesa amb tothom que ho necessita.

  Mil gràcies per ser-hi!!!

  Sílvia

  • anna_sadurni 5 de maig de 2020 at 18:52 - Reply

   Moltes gràcies Sílvia. Molt contenta que hagis confiat en mi i el meu projecte. M’agrada que hagis treballat tan bé la teva marca i que estrenis una web tan elegant i amb personalitat, com ets tu. Tinc pendent mirar-me una secció teva 🙂

 4. Armand Carabén 5 d'octubre de 2019 at 23:53 - Reply

  Hola Anna!
  Ja t’havia felicitat personalment pel teu bloc, però em feia gràcia fer-ho in situ. Així doncs, que consti aquí: felicitats. T’explicaré perquè m’agrada. Ja ve de la primera vegada en què hi vaig entrar, quan ja em va colpir un aire familiar. Què era? Doncs mira, de seguida em va recordar aquell teu despatx endreçadet, els jocs de primeres, segones i fins i tot terceres i quartes proves amb les correccions marcades a llapis i en rotring vermell o blau perfectament desats als arxivadors; la Palm lleugerament decantada, sempre al mateix lloc (encara existeix? No la llencis, s’ha convertit en una relíquia!); la superfície de la taula llisa i neta com els prats de les caixes de Caran d’Ache… I sobretot els teus ben dirigits moviments per aquells escassos metres quadrats, sempre amb algun objectiu clar (de la cadira a un prestatge alt ple d’arxivadors per rescatar alguna cosa, de l’ordinador a la impressora, del despatx de la jefa a l’armariet del material), en clar contrast amb els escarafalls i esbufecs del Fer i jo, que érem com dos óssos engabiats. Anar a la teva taula a consultar alguna cosa era com un viatge al petit planeta de les coses netes i endreçades, on cada objecte té un sentit i una funció. Quina diferència amb les nostres taules inundades de paperots (“jo tinc el meu ordre”), capses de CD, bolis sense tap, llaunes buides i… merda, bàsicament. La teva manera de fer i treballar es corresponia amb l’aire del teu despatx, clar. I aquest aire és el que retrobo en aquest bloc teu, quina gràcia. Així com donaves dignitat a aquells jocs de proves vells en ficar-los a una carpeta localitzable, en el teu bloc has recollit experiències que poden semblar molt modestes i personals, però que tu saps que compten, perquè tot és aprofitable, per a tu o per a algú altre… Era sorprenent veure que no t’equivocaves, perquè sempre hi havia algun client que et reclamava no sé quina correcció! He he, quants records… Una abraçada.

 5. Xavier Roca 12 de setembre de 2019 at 20:15 - Reply

  Anna,
  Ben bé no t’he conegut cara a cara, però m’has estat de molta ajuda pel meu Treball de Recerca, sobre el procés d’escriptura i d’edició, l’abans, el durant i després de l’escriptor i el per què s’escriu. L’entrevista d’un editor era molt important pel treball i ningú m’havia ajudat fins que vas arribar. Moltes gràcies!
  Twitter: @xavierrocarada

 6. Ana Delgado de Heras 23 de març de 2019 at 23:52 - Reply

  Felicitats i gràcies Anna! Help Editors és un projecte magnífic i és producte de tot el teu coneixement, constància i sensibilitat. El destí ha volgut que ens trobéssim al Postgrau de Social Media i d’aquesta manera he pogut gaudir de la teva generositat, ajuda i capacitat d’organització. Aconsellant i compartint tota la feina que has dut a terme d’una manera excel.lent. Aquest és l’inici per a mi i en tu tinc un bon referent. Ara no et deixaré escapar! 🙂

  • anna_sadurni 24 de setembre de 2019 at 20:36 - Reply

   Gràcies Ana. La veritat és que aquest postgrau ha sigut una passada i ens ha aportat molt. Sobretot a conèixer a dones tan emprenedores com tu i la teva empenta. Ems trobarem a faltar, la veritat és que els dijous ja no seran el mateix. Llarga vida a #Helpeditors i al teu projecte. Ens veiem aquest dijous 🙂

Leave A Comment