ABOUT ME

Edito, creo i connecto

“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Connectem?

ABOUT ME

Edito, creo i connecto

Connectem?

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.

I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Help Editors Respon

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d’edició i xarxes socials amb l’objectiu d’ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta’m!

39 Comments

 1. Marta Palomares 16 d'abril de 2013 at 09:58 - Reply

  Anna, malauradament vam compartir poca estona com a companyes de feina però em va frapar el teu entusiasme, la teva dedicació i la teva professionalitat. Vas ser la primera persona que des del departament d’Edicions em demanava consells i suggerències per treballar les lectures d’Infantil i Primària. I què orgullosa em va fer sentir de la meva feina!
  Ja veus, acabaves d’arribar a l’editorial però ja vaig intuir la gran persona que eres.
  Així que després de marxar, fet que em va doldre molt, vaig estar contenta de veure que podia seguir sabent de tu gràcies a aaquest blog! I en sóc seguidora entusiasta!

 2. guisandome la vida 21 de novembre de 2012 at 13:24 - Reply

  Querida Anna:

  No nos hemos visto nunca y nos conocemos como desde siempre.

  Trabajar estos 4 meses contigo ha sido un verdadero placer, en el sentido más literal y menos manido del término. ¡Qué gustazo haberte podido disfrutar como editora de mi segundo libro!

  Aún me sorprende lo que puedes conocer a una persona cuando la lees si sabes imaginar y leer en la vida secreta de sus palabras…

  Has sido constante, rigurosa, disciplinada, metódica y meticulosa. Virtudes estas que así, reunidas y en gran cantidad podrían infundir hasta miedo. No en tu caso, Anna.

  A todas esas imprescindibles, sistemáticas, (¡y antipáticas!), virtudes de manual de la editora perfecta, tu les aportas el contrapunto que las convierte de verdad en virtudes y en perfectas. Eres positiva, cariñosa, optimista, y, a mayores y por si fuera poco, Anna, tienes sentido del humor.

  Hoy más que nunca las empresas y las personas necesitamos rodearnos de gentes positivas, creativas, ingeniosas y divertidas. Las mismas personas de las que tenemos que rodearnos en la vida.

  Personas como tu, Anna, que saben pedir y agradecer al mismo tiempo. Personas como tu, Anna, que tienen derecho a exigir porque ya han dado y ya han demostrado con anterioridad. Personas como tu, Anna, que estimulan porque trabajan duro pero que aún sueñan e imaginan.

  Se necesitan muchas Annas que todo lo que hagan, además, lo adornen con una sonrisa…

  P.S.
  Y si me lo permites, Anna, me encantaría dejarte aquí hilvanado, en las costuras virtuales del alma, un post que te envié hace tiempo. “Cachitos de felicidad” podría ser tuyo. Ahora es nuestro.

  http://www.guisandomelavida.com/2010/04/receta-arroz-de-pulpo-meloso-historieta.html

 3. Trinitat 11 de juny de 2012 at 11:46 - Reply

  Vaig conèixer l’Anna a la facultat de Filologia Catalana. És de les que no oblides mai. Primer, per la seva constància a l’hora d’estudiar. Com una formigueta, cada dia feia feina. Segon, pel seu sentit de l’humor. L’Anna era (i segur que és) una crak a l’hora de fer riure tothom. Sabia posar-se la gent a la butxaca amb les seves bromes, amb la seva manera de parlar. Va arribar a conèixer tanta gent, que ni jo m’hi hagués quedat 10 anys l’hauria superada. És un do. I ella el tenia!

 4. noemi 4 de maig de 2012 at 14:29 - Reply

  Anna, vecina!!!
  Ets la pera limonera. Una gran tia i amb un humor “destornillante”. Profesionalment no puc opinar, però com el món és un mocador, ja m´han dit que ets “lo puto crack” -com diría Mr. Puyol. Ànims amb el teu nou blog i amb tots els nous projectes que encetis.. segur que seran exitosos! Ens veiem aviat guapa!

 5. Matias 29 d'abril de 2012 at 22:12 - Reply

  Hola Anna, jo no tinc ni idea de com treballes, peró només que siguis la meitat de bona professional, que bona persona, llavors has de ser una excel·lent editora. Una abraçada molt forta.

 6. Marta 29 d'abril de 2012 at 20:28 - Reply

  Hola, Anna!

  Em sembla fantàstic, el bloc. Trobo que reflecteix ben bé com ets: una persona inquieta i generosa a qui agrada compartir les seves passions amb els altres.
  Jo no he treballat directament amb tu (ja m’hauria agradat, ja!), però puc dir que aportes una energia molt positiva a l’ambient de treball i que el teu tarannà sempre ajuda a alleujar els moments d’estrès. Amb companyes com tu, les dates i les presses es fan menys feixugues.

  Et desitjo tota la sort del món, perquè te la mereixes.

  Una abraçada!

Leave A Comment