ABOUT ME

Edito, creo i connecto

“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Connectem?

ABOUT ME

Edito, creo i connecto

Connectem?

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.

I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Help Editors Respon

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d’edició i xarxes socials amb l’objectiu d’ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta’m!

39 Comments

 1. Marta 6 de juliol de 2022 at 15:53 - Reply

  Bona tarda. He decidit escriure’t perquè vull seguir una trajectòria similar a la teva. Sóc graduada en Història i professora de secundària actualment. Tot i això m’agradaria endinsar-me al món editorial com a editora, per tant el primer pas és formar-me. Em recomanaries estudiar un màster o un curs? Quina és la teva opinió? Gràcies.

 2. Jordi Romaguera 15 de desembre de 2021 at 20:04 - Reply

  Benvolguda Anna Sadurní
  Ens hem conegut gràcies a la Elisabet “Betty” Parés. Ella em va adreçar a tu convençuda que em podries donar un cop de mà. I en efecte, la referència que em vas donar ha estat un plaer de tenir-la. Ens hem entès de seguida i amb una setmana ja em fet el projecte i l´hem lliurat al destinatari. Per tot això, Anna, ja estic en deute amb tu. I ara, amb calma, quan he visitat el teu web m´he quedat molt gratament sorprès. Tens un món editorial i derivats immens amb tu. Cal molta observació per anar descobrint i explorant tot aquest gavadal d´informació i temps per assimilar-la. Ofereixes moltes possibilitats als teus contactes. Espero, desitjo i confio que més endavant puguem fer alguna col.laboració plegats.
  Molt agraït per la teva generositat.

  • HelpEditors 16 de desembre de 2021 at 18:35 - Reply

   Moltes gràcies Jordi. Aquesta és l’essència de Help Editors: que ens donem un cop de mà entre nosaltres. Molt contenta que el contacte que et vaig passar t’hagi servit. Vaig entendre de seguida el que necessitaves. I de deute, res. Segur que un dia pensaràs en Help Editors. Molta sort. Una abraçada.

 3. Montserrat Varela 10 de setembre de 2021 at 09:27 - Reply

  Bon dia Anna:

  He sabut del teu projecte a través de la traductora Scheherezade Surià. Jo sóc traductora de l’alemany al català i al castellà i visc a Múnic. M’agradaria entrar en contacte amb editorials catalanes.

  Saps potser si hi ha un projecte semblant al teu per a traductors?

  Per acabar, el teu consell del document excel amb les tres pestanyes és molt bo! Ja en tinc un de començat,
  però he de sistematitzar la feina.

  Una abraçada des de Múnic, Alemanya,

  Montserrat Varela
  https://www.linkedin.com/in/montserratvarela/

  • anna_sadurni 10 de setembre de 2021 at 17:22 - Reply

   Gràcies Montse. M’alegro que el projecte es vagi compartint. Les editorials catalanes les pots trobar aquí:
   https://www.gremieditors.cat/editorial/
   També en pots trobar d’altres més alternatives per les xarxes i per Instagram (potser no formen part del Gremi).

   La veritat és que no sé si ho ha un #HelpTranslators, ho hauries de preguntar al Col·legi de Traductors. Jo ho vaig crear perquè vaig veure la necessitat de fer-ho. Potser ho podries fer tu?
   I sobre el document de les 3 pestanyes m’ajudava a organitzar la feina i sobretot a començar, que en realitat és el que costa més.
   Una abraçada i qualsevol cosa que necessitis, ja saps.

Leave A Comment