QUÈ ÉS HELP EDITORS

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Help Editors Respon

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d’edició i xarxes socials amb l’objectiu d’ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta’m!

87 Comments

 1. Vall 21 de novembre de 2022 at 15:05 - Reply

  Tornar a parlar amb l’Anna m’ha ajudat a veure coses que fins ara no havia vist. Els nous consells i el “temps de reflexió” m’ajudaran a continuar el projecte de trobar la feina somiada dins de l’àmbit de l’edició. Gràcies, Anna, per tot el que fas.

  • HelpEditors 3 de gener de 2023 at 19:31 - Reply

   Gràcies Vall. Espero que vagis trobant el teu camí. Ens veiemn aviat.

 2. Olga Alamán 2 de desembre de 2021 at 10:40 - Reply

  Contactar amb l’Anna és un plaer; amable, empàtica, sempre disposada a ajudar, a col·laborar… Moltes gràcies, Anna:)
  Un èxit de projecte!

  • HelpEditors 14 de desembre de 2021 at 15:45 - Reply

   Gràcies Olga. Ja saps on trobar-me sempre que ho necessitis. Espero haver-te ajudat. Anna

 3. anna_sadurni 2 d'octubre de 2021 at 12:58 - Reply

  Gracias Katrien. Ya tenías todas las ideas organizadas en tu cabeza y solo necesitabas un “empujoncito”. Mucha suerte con tu libro y muchas ganas de conocerte en persona.
  Un abrazo de editora, Anna

 4. Vall 4 de setembre de 2021 at 08:02 - Reply

  Contactar amb l’Anna ha estat una bona decisió. Els seus consells i simpatia m’animen a insistir en els meus objectius, a més d’haver-me passat alguns contactes molt interessants. Gràcies, Anna.

  • anna_sadurni 5 de setembre de 2021 at 10:55 - Reply

   Gràcies Vall. La perservarança és una qualitat que valoro molt de les persones. Segur que ho aconsegueixes. M’alegro que els contactes que t’he passat t’hagin semblat interessants. Molts ànims!!!

 5. Marta P. 1 de setembre de 2021 at 11:20 - Reply

  Hola!

  M’agradaria saber si existeix alguna institució o professionals especialitzats als quals acudir per a realitzar revisions de llenguatge inclusiu no sexista.

  Moltes gràcies 🙂

Leave A Comment