“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.
I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Anna,
Ben bé no t’he conegut cara a cara, però m’has estat de molta ajuda pel meu Treball de Recerca, sobre el procés d’escriptura i d’edició, l’abans, el durant i després de l’escriptor i el per què s’escriu. L’entrevista d’un editor era molt important pel treball i ningú m’havia ajudat fins que vas arribar. Moltes gràcies!
Twitter: @xavierrocarada

Felicitats i gràcies Anna! Help Editors és un projecte magnífic i és producte de tot el teu coneixement, constància i sensibilitat. El destí ha volgut que ens trobéssim al Postgrau de Social Media i d’aquesta manera he pogut gaudir de la teva generositat, ajuda i capacitat d’organització. Aconsellant i compartint tota la feina que has dut a terme d’una manera excel.lent. Aquest és l’inici per a mi i en tu tinc un bon referent. Ara no et deixaré escapar! 🙂

Gràcies Ana. La veritat és que aquest postgrau ha sigut una passada i ens ha aportat molt. Sobretot a conèixer a dones tan emprenedores com tu i la teva empenta. Ems trobarem a faltar, la veritat és que els dijous ja no seran el mateix. Llarga vida a #Helpeditors i al teu projecte. Ens veiem aquest dijous 🙂

Hola Anna.
Felicitats pel blog, vaig estar treballant d’encarregada de llibreria i conec una mica el món editorial.
Aquesta recerca i guia del teu blog és molt bona i, el millor, clara i entenedora.
He anat seguint la seva creació mentre compartíem estones de caps de setmana, encomanes entusiasme, gaudeixes de cada aprenentatge i transmets alegria en tot el que fas.
Convençuda del teu èxit!
Enhorabona!!

Moltes gràcies Mireia! Ja saps que força de voluntat no me’n falta. Sempre intentant millorar i observar els millors de ben aprop 🙂

Anna, ens vam conèixer l’any passat a La Molina, les dos sóm amants de l’esport i en especial l’esquí alpí. Des del primer moment em va embolcallar el teu entusiasme que encomanes en tot el que fas. Alegre i divertia, amant de la VIDA, apassionada i tossudament tenaç.
És un plaer poder compartir moments amb tu. Molt contenta d’ haver-te conegut.

I tant!! Que curiós perquè jo penso exactament el mateix de tu! 🙂 Som unes motivades!!

Hola Ana! Tú y yo hemos compartido tanto en el terreno de lo personal y de lo profesional que no sabría cuál dejar aquí escrita! Casualmente ayer publiqué en mi blog a propósito de un libro de Paul Auster una anécdota que nos sucedió a los dos hace ya un tiempo:

http://tmblr.co/ZmQ6OwJp_bu1

Pero en el terreno profesional, de los años que pasamos juntos en la editorial, tengo muchos y buenos recuerdos. Sobre todo, recuerdo aquella publicación de jóvenes en la pubertad y de su autora. Tu estabas editando y preparando el libro y yo me encargaba de la promoción y la presentación. Recuerdo los quebraderos de cabeza que te daba a ti la autora con sus particularidades y a mí montar un escenario que inspirase la participación y el posterior debate de la gente que asistió.

Al final, como siempre, todo nos salió bien. Solo sé que un proyecto puede tener buenos resultados si se sufre, si se siente de verdad, pero, sobre todo, si se comparte, como hacíamos tu y yo cuando trabajábamos juntos.

Enhorabuena por tu blog! Me encanta!

fernando Catalán
http://www.ambitos.es