“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.
I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Anna, aquest bloc està molt bé! Me l’he estat mirant i la veritat és que hi ha un bon munt de posts ben interessants. Et desitjo molta sort en aquesta “andadura” digital i en tots els teus projectes.
I als demés… què dir-vos de l’Anna? Una gran professional de trajectòria llarga i ample i, a més, una gran companya amb un gran esperit d’equip i que no dubtarà mai a fer-te un cop de mà si li demanes.
I ja posats… ja fa temps que no comparti’m una canyeta “por ahi”, oi?
Vinga, sort i fins aviat!

Gràcies Pau! Una abraçada

Hola Satur, t’he nominat pel Liebster Award, trobaras les 11 preguntes a l’entrada que he publicat fa un moment. Un petonàs!!!

Moltes gràcies! Ara m’hi poso! M’alegro que t’agradi el bloc tot i que últimament tinc menys temps del que voldria….

A on les he de contestar?

Anna,

ha estat un plaer tornar a treballar amb tu 😉 Ets una font de contactes i d’alegria!!! Espero que ens tornem a trobar en un futur, sincerament. Un petonàs!

Gràcies Mònica! Segur que ens tornarem a trobar. Una abraçada i molts ànims!

Anna, malauradament vam compartir poca estona com a companyes de feina però em va frapar el teu entusiasme, la teva dedicació i la teva professionalitat. Vas ser la primera persona que des del departament d’Edicions em demanava consells i suggerències per treballar les lectures d’Infantil i Primària. I què orgullosa em va fer sentir de la meva feina!
Ja veus, acabaves d’arribar a l’editorial però ja vaig intuir la gran persona que eres.
Així que després de marxar, fet que em va doldre molt, vaig estar contenta de veure que podia seguir sabent de tu gràcies a aaquest blog! I en sóc seguidora entusiasta!

Querida Anna:

No nos hemos visto nunca y nos conocemos como desde siempre.

Trabajar estos 4 meses contigo ha sido un verdadero placer, en el sentido más literal y menos manido del término. ¡Qué gustazo haberte podido disfrutar como editora de mi segundo libro!

Aún me sorprende lo que puedes conocer a una persona cuando la lees si sabes imaginar y leer en la vida secreta de sus palabras…

Has sido constante, rigurosa, disciplinada, metódica y meticulosa. Virtudes estas que así, reunidas y en gran cantidad podrían infundir hasta miedo. No en tu caso, Anna.

A todas esas imprescindibles, sistemáticas, (¡y antipáticas!), virtudes de manual de la editora perfecta, tu les aportas el contrapunto que las convierte de verdad en virtudes y en perfectas. Eres positiva, cariñosa, optimista, y, a mayores y por si fuera poco, Anna, tienes sentido del humor.

Hoy más que nunca las empresas y las personas necesitamos rodearnos de gentes positivas, creativas, ingeniosas y divertidas. Las mismas personas de las que tenemos que rodearnos en la vida.

Personas como tu, Anna, que saben pedir y agradecer al mismo tiempo. Personas como tu, Anna, que tienen derecho a exigir porque ya han dado y ya han demostrado con anterioridad. Personas como tu, Anna, que estimulan porque trabajan duro pero que aún sueñan e imaginan.

Se necesitan muchas Annas que todo lo que hagan, además, lo adornen con una sonrisa…

P.S.
Y si me lo permites, Anna, me encantaría dejarte aquí hilvanado, en las costuras virtuales del alma, un post que te envié hace tiempo. “Cachitos de felicidad” podría ser tuyo. Ahora es nuestro.

http://www.guisandomelavida.com/2010/04/receta-arroz-de-pulpo-meloso-historieta.html