“M’apassiona l’entorn digital, l’edició, la comunicació i aprendre d’altres professionals.”

Em dic Anna Sadurní i em defineixo com a editora, però en realitat vaig començar fent de becària a Edicions 62. També he tingut la sort de treballar en diferents editorials i agències de publicitat: PAU EducationMcGraw-HilledebéPenguin Random House, entre d’altres; de primer exercint d’auxiliar tècnica editorial i redactora, després, d’editora i ja fa anys de coordinadora editorial, gestora de continguts, Project Manager i responsable de difusió. Actualment treballo al departament de comunicació de la Fundació Jaume Bofill. El meu objectiu a curt termini és aprendre molt d’edició digital.
Soc filòloga, tinc el CAP, el màster d’edició, i recentment he obtingut el títol d’experta en Social  Media per la UB. Em sento afortunada.
I tu? De què em coneixes?
En quin moment hem treballat junts? Què has après de mi?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Vaig conèixer l’Anna a la facultat de Filologia Catalana. És de les que no oblides mai. Primer, per la seva constància a l’hora d’estudiar. Com una formigueta, cada dia feia feina. Segon, pel seu sentit de l’humor. L’Anna era (i segur que és) una crak a l’hora de fer riure tothom. Sabia posar-se la gent a la butxaca amb les seves bromes, amb la seva manera de parlar. Va arribar a conèixer tanta gent, que ni jo m’hi hagués quedat 10 anys l’hauria superada. És un do. I ella el tenia!

Anna, vecina!!!
Ets la pera limonera. Una gran tia i amb un humor “destornillante”. Profesionalment no puc opinar, però com el món és un mocador, ja m´han dit que ets “lo puto crack” -com diría Mr. Puyol. Ànims amb el teu nou blog i amb tots els nous projectes que encetis.. segur que seran exitosos! Ens veiem aviat guapa!

Hola Anna, jo no tinc ni idea de com treballes, peró només que siguis la meitat de bona professional, que bona persona, llavors has de ser una excel·lent editora. Una abraçada molt forta.

Hola, Anna!

Em sembla fantàstic, el bloc. Trobo que reflecteix ben bé com ets: una persona inquieta i generosa a qui agrada compartir les seves passions amb els altres.
Jo no he treballat directament amb tu (ja m’hauria agradat, ja!), però puc dir que aportes una energia molt positiva a l’ambient de treball i que el teu tarannà sempre ajuda a alleujar els moments d’estrès. Amb companyes com tu, les dates i les presses es fan menys feixugues.

Et desitjo tota la sort del món, perquè te la mereixes.

Una abraçada!

Hola Anna¡

Me hace mucha ilusión redescubrirte en tu blog que es tan tuyo y te define tan bien. Se nota que la edición es tu gran pasión y eso fue lo que me transmitiste cuando te conocí, precisamente en mi primer trabajo en el mundo editorial que conseguí gracias a ti. ¿Te acuerdas? Tú seleccionaste mi curriculum y así entré en el mundo de la edición, y con tu ejemplo y tus consejos llegué a sentir por esta profesión el mismo entusiasmo que me transmitiste. Aprendí de ti la dedicación, el detalle y el rigor en las correcciones, la importancia de organizarse bien para coordinar un proyecto editorial y la pasión por la edición. Recuerdo con mucho cariño cómo tu sentido del humor siempre ayudaba en los días más difíciles. Aunque solo trabajamos juntas un año, fue suficiente para que se creara una gran amistad y tus consejos siempre me han ayudado mucho. Fue un año muy intenso y como siempre nos preguntaban si eramos hermanas, nos quedamos con el apelativo de “sisters”. Desde entonces han pasado 12 años en los que he seguido trabajando como editora y en los que he seguido tu trayectoria que siempre me ha fascinado por tu capacidad de adaptación y tus enormes ganas de trabajar y de crear contenidos. Me consta que eres una estupenda coordinadora editorial y una editora de vocación. Enhorabuena por este blog que dice mucho de ti y de tu gran capacidad para crear y desarrollar ideas. Me encanta el diseño y la idea. Estoy segura de que muchos editores encontrarán en esta página mucha información interesante y yo me convierto desde hoy en una fiel seguidora.
¡No cambies nunca, sister¡
Ana