QUÈ ÉS HELP EDITORS

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Help Editors Respon

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d’edició i xarxes socials amb l’objectiu d’ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta’m!

87 Comments

 1. Mia Beneset 22 de juliol de 2021 at 08:56 - Reply

  Parlar amb l’Anna es obrir una finestra que saps que et portarà aire fresc. Des del primer moment em va fer sentir molt còmode per explicar-li totes les meves dificultats i preocupacions a la hora de publicar el meu llibre, i em va donar bons consells que m’han permès reflexionar i buscar altres vies per aconseguir el meu objectiu. Estic segura que la nostra conversa no serà la última, i espero poder seguir col·laborant amb #helpeditors, un projecte innovador i molt interessant!

  • anna_sadurni 5 de setembre de 2021 at 11:22 - Reply

   Que bé Mia. Clar que si. Ja saps que #Helpeditors té les portes obertes a totes les persones creatives, que tenen una idea al cap i que volen desenvolupar-la.
   No hi ha res més satisfactori que tocar un llibre que has fet tu. Ja tens el meu contacte.

 2. Noelia Clemente 19 de juliol de 2021 at 15:11 - Reply

  Molt contenta amb #HelpEditors! L’Anna t’obre les portes amb un esperit de companyerisme i amb respostes específiques i eficients que et fan sentir més enfocada en el teu camí. L’horitzó ja no sembla tan llunyà. Moltes gràcies!!

  • anna_sadurni 19 de juliol de 2021 at 18:58 - Reply

   Moltes gràcies Noèlia, ja saps on trobar-me. El més important és tenir un camí clar, i tu ja el tens. 🙂

 3. Alda Rodríguez 2 de juliol de 2021 at 14:40 - Reply

  A les preguntes, respostes. Als dubtes, possibilitats. L’Anna Sadurní de #Helpeditors obre comportes i deixa brollar l’aigua en totes direccions. Amb la veu de l’experiència, t’encomana l’energia necessària per fer sortir del calaix aquells projectes personals que, si no en tens cura, poden acabar plens pols. Una gran iniciativa!

  • anna_sadurni 5 de juliol de 2021 at 17:33 - Reply

   Gràcies Alda. Sempre hem de deixar brillar les nostres idees i ser prou valents per treure el millor de nosaltres mateixos. Tens un gran projecte que seria una llàstima deixar-lo a un calaix. Molta sort. Explica’m com et va. Una abraçada, Anna

 4. Nuria Cantí 16 de juny de 2021 at 10:53 - Reply

  Saps quan tens davant una persona que vibra amb allò que diu, que fa i que sent? Doncs així va ser trobada amb l’Anna de #Helpeditors. L’Anna ha entès les necessitats més enllà de les meves paraules i acompanya amb tot el seu “expertise”. Gràcies Anna per aportar claredat, fas fàcil el camí.

  • anna_sadurni 18 de juny de 2021 at 16:20 - Reply

   Moltes gràcies Núria. I molt contenta que estimis tan l’edició com ho faig jo. Estic segura que triomfareu amb els vostres projectes i idees creatives. Una abraçada i et desitjo el millor.

 5. Mercè Valentintada 25 de gener de 2021 at 18:02 - Reply

  M’ha encantat l’esperit col·laboratiu i mutualista del projecte #Helpeditors, que a més respon a una necessitat que crec molta gent compartim. L’Anna és un amor i a més té àmplia experiència i molt de coneixement del sector que posa al teu abast generosament. Gràcies per la iniciativa i compteu amb mi!

  • anna_sadurni 25 de gener de 2021 at 19:32 - Reply

   Moltes gràcies Mercè i benvinguda a #Helpeditors. Molt contenta de poder-te ajudar. Qualsevol cosa que necessitis, ja saps on trobar-me.
   Una abraçada

 6. José Francisco Vílchez 23 de gener de 2021 at 08:40 - Reply

  Anna! #Help Editors és una proposta fantàstica i brillant, que demostra que una bona idea té ressò i acollida i ens diu molt de l’Anna com a gran professional i gran persona. Enhorabona i molta molta sort!

  • anna_sadurni 25 de gener de 2021 at 19:34 - Reply

   Moltes gràcies José Francico per les teves paraules, i sobretot que ens hem retrobat en el temps. Ara ja coneixes aquesta iniciativa!

Leave A Comment