4 Casos d’èxit ✌️ Match point #Helpeditors

  1. En David de Prollema necessitava un dissenyador/a per una infografia i li vaig presentar a la Marta Josa. Estava segur que encaixarien. I del meu contacte ja ha sortit un logo i una amistat.
  2.  En Lluís Cadafalch va fer una expo a la Casa del Llibre. Vaig proposar a la  Laura  anar a l’expo i es va enamorar dels seus quadres. Li va acabar comprant uns quadres preciosos.
  3. Quan vaig conèixer l’Elisabet de la Finestra estava començant el seu Instagram. Ara ja s’ha professionalitzat i està triomfant per les xarxes. Em va deixar un missatge d’àudio: Anna, t’he d’explicar una cosa molt bona!!!
  4. La Sílvia, és una advocada en molta visió de futur que aquest any ha pensat que era el moment de tenir una web professional. Vaig passar-li en contacte del Fer Catalán i en menys d’un mes la Sílvia té una web a l’alçada de la seva professionalitat.

Leave A Comment