Inscriu-te a la newsletter #Helpeditors! Soc en Freddie. Quedem un cop al mes?

T’imagines rebre una newsletter un cop al mes creada per una editora i que expliqui en primera persona el seu dia a dia? Que et donés un cop de mà amb la cerca de feina? Que t’oferís la possibilitat de preguntar? I que a sobre et recomanés eines molt útils?

Què hi trobaràs?

  1. Sabràs què fa un editor cada dia. Explicaré experiències per tal que et facis una idea d’aquesta professió que no és gens avorrida 🙂
  2. Tips & Tools. Trobaràs post amb eines útils i fàcils d’utilitzar, que no deixen de ser un recull de preguntes que em fan els meus companys: Anna, tu saps com…? reduir pdfs, retallar imatges de manera senzilla, com fer el seguiment d’un hastag?
  3. Un espai de recomanació: llibres, actes, proveïdors. A part, explicaré el seu valor afegit. Perquè penso que donar les gràcies a persones que formen part de la meva trajectòria professional és molt important.
  4. I també hi haurà un espai gràfic. Amb imatges que m’agraden: mems, il·lustracions, cobertes de llibres, etc.
  5. La pregunta del mes. Preguntes d’altres usuaris amb les meves respostes. T’animes a escriure’m?

 

Ei! Quedem de moment un cop al mes? Soc en Freddie. I tu? Freddie és el personatge de MailChimp que t’ajuda en tot el procés d’elaboració d’una newsletter.

 

 

 

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs