Inscriu-te a la newsletter #Helpeditors! Soc en Freddie. Quedem un cop al mes?

T’imagines rebre una newsletter un cop al mes creada per una editora i que expliqui en primera persona el seu dia a dia? Que et donés un cop de mà amb la cerca de feina? Que t’oferís la possibilitat de preguntar? I que a sobre et recomanés eines molt útils?

[vc_btn title=”Inscriu-te a la newsletter de #Helpeditors” link=”url:https%3A%2F%2Fannasadurni.com%2Fbutlleti|||”]

Què hi trobaràs?

  1. Sabràs què fa un editor cada dia. Explicaré experiències per tal que et facis una idea d’aquesta professió que no és gens avorrida 🙂
  2. Tips & Tools. Trobaràs post amb eines útils i fàcils d’utilitzar, que no deixen de ser un recull de preguntes que em fan els meus companys: Anna, tu saps com…? reduir pdfs, retallar imatges de manera senzilla, com fer el seguiment d’un hastag?
  3. Un espai de recomanació: llibres, actes, proveïdors. A part, explicaré el seu valor afegit. Perquè penso que donar les gràcies a persones que formen part de la meva trajectòria professional és molt important.
  4. I també hi haurà un espai gràfic. Amb imatges que m’agraden: mems, il·lustracions, cobertes de llibres, etc.
  5. La pregunta del mes. Preguntes d’altres usuaris amb les meves respostes. T’animes a escriure’m?

 

Ei! Quedem de moment un cop al mes? Soc en Freddie. I tu? Freddie és el personatge de MailChimp que t’ajuda en tot el procés d’elaboració d’una newsletter.

 

 

 

Leave A Comment