Foto de l'Anna Sadurní amb la bossa de HelpEditors

Què és #Helpeditors?

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Blog Comments

Bon nit Anna, Com sé que ets una experta, em pots donar algun consell en com millorar la meva pàgina de Linkein? Hauria de tenir coherència amb les altres xarxes oi? Gràcies per endavant!

Help Editors és una proposta genial! I necessària! Tots podem col·laborar, aportar, inspirar-nos i donar-nos suport. La xarxa i cooperació és imprescindible per avançar, motivar i crear.
Gràcies Anna per ser tan propera, donar-me la teva visió i crear una comunitat així.
#HelpEditors.

Moltes gràcies Carlota. Va estar molt bé i vam riure una bona estona. Qualsevol cosa que necessitis estem en contacte. Una abraçada molt gran d’una filòloga.

L’impacte de les Xarxes Socials et porten a conèixer grans projectes i a les persones que hi ha al darrere. Una oportunitat de la mà de Help Editors i que m’ha conduït a conèixer a l’Anna. Gràcies per deixar-me poder compartir aquesta estona amb tu, pels teus consells i la teva experiència. Gràcies per dur endavant un projecte de col.laboració i de generositat amb el què ens sentim totalment identificats des de Reach. T’anirem informant de les nostres passes i no deixarem de seguir les teves. Anna, gràcies. “Tot està per fer i tot és possible”.

A vosaltres. Pel que necessiteu i creieu estic aquí. Crec sincerament que les plataformes col·laboratives tenen més sentit que mai.
Una abraçada molt gran i lluiteu pel vostre projecte.

Anna, me encantó conocerte y muchísimas gracias por la ayuda. Buscar una entrada en el mundo editorial ha sido difícil desde que llegué a Barcelona y encontrar está página por medio de una amiga ha sido una salvación (tanto saber que no estoy sola en las complicaciones, como descubrir una red de gente dispuesta a ayudarse unos a otros en el medio editorial). Quedar hoy para vernos y que te tomaras el tiempo de escuchar y guiarme significó mucho para mí y no sé cómo agradecértelo. Me quedo con todos tus consejos y espero seguir en contacto pronto. Gracias por este espacio que has creado y por ser tan cálida y honesta en todo momento.

S.

Gracias Sofía. Yo me encontré en la misma situación, así que ha sido fácil aconsejarte. Estoy convencida que un día me mandarás un mail y me dirás que lo conseguiste. Tienes mucho talento, eres creativa y te apasiona esta profesión. Ya sabes mi página web y tienes mi contacto. Me gustó mucho la edición de tu storie 🙂 un abrazo, Anna

Add a comment

*Please complete all fields correctly