Vols explicar-me un projecte? Com et puc ajudar?

La Finestra volia explicar-me un projecte personal i va contactar amb #Helpeditors.

Com vaig enfocar la reunió? Com la vaig ajudar?

  • Escoltar. Sembla molt evident, però a vegades només necessitem explicar una idea i que una persona ens escolti per intercanviar el nostre punt de vista.
  • Animar. Estem massa acostumats que ens diguin allò que veiem malament, en comptes de pensar que tota idea que es tingui si és bona es pot acabar desenvolupant.
  • Assessorar. El projecte de la Finestra conté molta imatge gràfica i li vaig comentar que el Canva i el Pictochart eren els programes ideals per experimentar amb el disseny per a no professionals.
  • Aprendre a difondre les idees. Instagram és la xarxa perfecte per a persones creatives que volen explicar el seu projecte. Vam parlar sobretot de com incrementar seguidors: la importància de tenir un perfil professional, insights, hores millor per publicar, microinfluencers, tendències a les xarxes, frases inspiradores. Li vaig recomanar uns cursos al Cibernàrium gratuïts enfocats a projectes i per Instagram.
  • Riure. Vam riure molt de com érem, de com ens motivàvem, de com experimentàvem amb el Canva a les nits. No sé concebre treballar sense passar-m’ho bé i amb un toc d’humor.

Si tens un projecte nou que tens ganes de compartir de manera informal, estàs en un moment que estàs trobant el teu espai creatiu, ets sents  inspirat i… tens dubtes: sobre edició, continguts i xarxes socials doncs… #Helpeditors et pot donar un cop de mà. Jo també estic en aquest moment.

#Helpeditors i la Finestra intercanviant impressions

Leave A Comment