El meu primer projecte

Aquesta col·leccció de llibres “El llibre de la nostra escola” de Planeta Grandes Publicaciones i pensada i dirigida per PAU Education va ser el meu primer projecte. Vaig editar crec més de 20 llibres d’aquesta col·leccció! Era un llibre dividit per capítols segons les classes que hi havien. Com que tenia tan bona relació amb les escoles, em van invitar a l’Escola Pràctiques II per fer de jurat de Sant Jordi. Recordo que vaig escollir una poesia perquè m’agradava molt i vaig dir en veu alta el guanyador.

Una mare que m’escoltava es va posar a plorar d’emoció… La mestra del meu costat em va dir: “has escollit el poema del seu fill… té síndrome de down, per això està tan emocionada. És com si li haguessin donat un Óscar”. En aquell moment vaig pensar que la resta de la meva vida volia ser editora

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Quina història més maca!

Related Blogs