El meu primer projecte

Aquesta col·leccció de llibres “El llibre de la nostra escola” de Planeta Grandes Publicaciones i pensada i dirigida per PAU Education va ser el meu primer projecte. Vaig editar crec més de 20 llibres d’aquesta col·leccció! Era un llibre dividit per capítols segons les classes que hi havien. Com que tenia tan bona relació amb les escoles, em van invitar a l’Escola Pràctiques II per fer de jurat de Sant Jordi. Recordo que vaig escollir una poesia perquè m’agradava molt i vaig dir en veu alta el guanyador.

Una mare que m’escoltava es va posar a plorar d’emoció… La mestra del meu costat em va dir: “has escollit el poema del seu fill… té síndrome de down, per això està tan emocionada. És com si li haguessin donat un Óscar”. En aquell moment vaig pensar que la resta de la meva vida volia ser editora

One Comment

  1. gwendystacy 23 d'abril de 2012 at 23:08 - Reply

    Quina història més maca!

Leave A Comment