4 Casos d’èxit ✌️ Match point #Helpeditors

  1. En David de Prollema necessitava un dissenyador/a per una infografia i li vaig presentar a la Marta Josa. Estava segur que encaixarien. I del meu contacte ja ha sortit un logo i una amistat.
  2.  En Lluís Cadafalch va fer una expo a la Casa del Llibre. Vaig proposar a la  Laura  anar a l’expo i es va enamorar dels seus quadres. Li va acabar comprant uns quadres preciosos.
  3. Quan vaig conèixer l’Elisabet de la Finestra estava començant el seu Instagram. Ara ja s’ha professionalitzat i està triomfant per les xarxes. Em va deixar un missatge d’àudio: Anna, t’he d’explicar una cosa molt bona!!!
  4. La Sílvia, és una advocada en molta visió de futur que aquest any ha pensat que era el moment de tenir una web professional. Vaig passar-li en contacte del Fer Catalán i en menys d’un mes la Sílvia té una web a l’alçada de la seva professionalitat.

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs

No Image