5 Casos d’èxit ✌️ Match point #Helpeditors

  1. En David de Prollema necessitava un dissenyador/a per una infografia i li vaig presentar a la Marta Josa. Estava segur que encaixarien. I del meu contacte ja ha sortit un logo i una amistat. La Marta m’ha dissenyat les bosses i m’ha retocat fotografies.
  2.  En Lluís Cadafalch va fer una expo a la Casa del Llibre. Vaig proposar a la  Laura  anar a l’expo i es va enamorar dels seus quadres. Li va acabar comprant uns quadres preciosos. En Lluís m’ha regalat les capçaleres de la web.
  3. Quan vaig conèixer l’Elisabet de la Finestra estava començant el seu Instagram. Ara ja s’ha professionalitzat i està triomfant per les xarxes. Em va deixar un missatge d’àudio: Anna, t’he d’explicar una cosa molt bona!!! Ella va fer un Live amb mi i compartim stories.
  4. La Sílvia, és una advocada en molta visió de futur que aquest any ha pensat que era el moment de tenir una web professional. Vaig passar-li en contacte del Fer Catalán i en menys d’un mes la Sílvia té una web a l’alçada de la seva professionalitat. En Fer m’ajuda sempre amb la web.
  5. En Jordi necessitava un professional que li fes un book trailer i li vaig passar el contacte de l’Àlex. Es van entrendre molt bé i en menys d’una setmana van fer el vídeo. L’Àlex m’ha fet els vídeos promocionals de la web.

Leave A Comment