Per què tinc una web? Què m’aporta?

I després de treballar intensament amb la nova web, la meva neboda de 19 anys em diu:

Anna, una cosa. Vols dir que algú entra en una web? Per què tens una web?

I jo li vaig respondre: tinc web perquè crec que és la millor manera d’explicar la meva trajectòria professional, de donar imatge com a editora, perquè m’agrada aprendre sola, tenir un projecte propi on penso, escric i edito. Em distreu, m’ho passo bé i em relaxa.

Moltes gràcies a Fer Catalan pel disseny i consells de comunicació, Ana Clapés pel logo, Lluís Cadafalch per la il·lustració de la capçalera, Montse pel comentari de posicionament i criteri editorial. I sobretot per l’Alberto, és una mica el #Help de Help Editors, per totes les fotos i els vídeos.

I a les + de 85 persones que han cregut en aquest projecte. Un projecte que m’aporta coses molt bones. 🙂

2 Comments

  1. Fer Catalan 15 de novembre de 2021 at 19:09 - Reply

    Gràcies a tu, Anna, per confiar en mi per aquest projecte. M’ho he passat molt bé creant-lo! Feia temps que no disfrutava tant amb un projecte, de veritat!

    • HelpEditors 16 de novembre de 2021 at 19:34 - Reply

      Doncs aquest és precisament l’objectiu principal de Help Editors: que disfrutem de la nostra feina, compartim opinions, punts de vista sempre mostrant confiança. Sempre que treballo amb tu, aprenc molt. I crec que aquest és el teu gran valor afegit. Fas evolucionar a les persones com a professionals.

Leave A Comment