Tallers d’escriptura creativa on line. Escriure des de la maduresa :: Meritxell Margarit ::

:: 9 de març a les 19 hores. LIVE :: #doneshelpeditors

En plantejar tallers d’escriptura per a joves, diverses dones a prop dels cinquanta m’han preguntat si eren prou joves per a fer un d’aquests tallers. De sobte, persones de diferents àmbits, professions i interessos em diuen que volen escriure i que per què no faig alguna activitat dirigida a elles. No me l’esperava, aquesta! De veritat… Però una petició d’aquesta magnitud, tan inesperada com commovedora, i la insistència de l’amiga Anna Sadurní (#Helpeditors) sobre la necessitat de fer una cosa així em porta, una altra vegada, a tirar-me a la piscina.

Què m’han dit dones que, com jo, han arribat a la cinquantena o estan a punt de fer-ho?

Miro enrere, em faig preguntes i sospeso. Constato que la meva vida quotidiana ha canviat respecte als últims anys. Em plantejo el futur que realment vull. Ara que el món sembla tan diferent…

I és a partir d’aquestes converses que proposo uns nous tallers online d’escriptura creativa per a adults.

Si vols…

  • Narrar experiències
  • Alliberar emocions
  • Expressar reflexions

Si et preguntes…

  • Com començar a escriure
  • Com convertir els teus escrits en textos literaris
  • Com anar més enllà i escriure una obra narrativa

 Si busques…

Un taller pràctic

… per posar-te a escriure sense por ni complexos i avançar amb seguretat, acompanyada

… per compartir inquietuds, dubtes, aprenentatges i èxits

T’ofereixo tallers a mida, individuals o en grup. Escriu-me i en parlem!

Un aclariment: parlo de dones, però tothom hi és benvingut!

Preus i sessions: meritxell@meritxellmargarit.cat

Meritxell Margarit.

Soc periodista i escriptora, i fa més de vint-i-cinc anys que em dedico professionalment a escriure. He conduït diversos clubs de lectura per a infants i joves. Sovint, els participants m’han demanat que fes tallers d’escriptura per ensenyar de manera pràctica trucs i experiències del meu ofici. Ha arribat el moment de tirar-los endavant! Si vols més informació, pregunta’m!

Web: http://meritxellmargarit.cat/

 

 

 

Leave A Comment