Taller d’escriptura creativa online per a joves :: Meritxell Margarit ::

Atenció a  la proposta de la Meritxell Margarit! Una gran escriptora al teu abast. Si t’agrada escriure, jo no m’ho pensaria!

FORMAT

a) Sessions online individuals i personalitzades, basades en els interessos del participant i en la pràctica. Durada: 1 hora (flexible).

b) Sessions online en grup reduït, amb companys d’edats i interessos similars. Basats en la pràctica i la interacció amb els altres participants. Durada: 1 hora.

QUÈ TREBALLAREM?

Els principis bàsics per a desenvolupar amb èxit els textos (de diferents tipologies) que volem escriure:

a) Practicarem diferents tècniques narratives (creació i progrés d’argument i personatges, estructuració dels textos i ús de connectors, punts de vista, estil, recursos lèxics i gramaticals, etc.), tenint en compte tots els aspectes formals necessaris
(extensió, format.

b) També aprendrem a fer servir eines essencials (diccionaris, correctors, cerques…) a l’hora d’escriure i revisar.

c) Tot això servirà per potenciar també una lectura crítica, fonamental a l’hora d’avançar en l’escriptura.

COM HO FAREM? Tot de manera pràctica!

Treballarem textos propis del participant (propostes que el participant tingui interès a desenvolupar) i també farem petits exercicis pràctics amb altres textos que ens permetin veure de manera clara els conceptes que anem introduint.

A MÉS A MÉS…

  • Els participants podran comptar amb un seguiment i assessorament permanent.
  • Els participants disposaran de recursos compartits online: recomanacions, exemples, els seus textos corregits i amb suggeriments, etc.
  • Tertúlies periòdiques (online o presencials, segons les possibilitats) amb altres joves, on es compartiran textos, inquietuds, etc. Possibilitat de crear una xarxa de joves amb els mateixos interessos i, més endavant, un taller col·lectiu.

Preus:

Contactar directament amb la Meritxell Margarit.

Meritxell Margarit.

Meritxell Margarit · www.meritxellmargarit.cat

Soc periodista i escriptora, i fa més de vint-i-cinc anys que em dedico professionalment a escriure. He conduït diversos clubs de lectura per a infants i joves. Sovint, els participants m’han demanat que fes tallers d’escriptura per ensenyar de manera pràctica trucs i experiències del meu ofici. Ha arribat el moment de tirar-los endavant! Si vols més informació, pregunta’m!

meritxell@meritxellmargarit.cat

Leave A Comment