Connexions entre una editora (me) i un il·lustrador :: Xavi Ramiro ::

Com pot ajudar #Helpeditors als il·lustradors?, Com a editora, què valores més d’un il·lustrador?, Estem els il·lustradors i els editors “condemnats” a estimar-nos? Quina creus que és la perspectiva / opinió dels editors sobre els il·lustradors?  Creus que els editors, en general, són conscients que l’il·lustrador, igualment que l’escriptor, també en un autor?  Penses que porter s’escolta poc o prou les recomanacions i el criteri professional dels il·lustradors a l’hora de fer un encàrrec? O s’esperen que només dibuixem i prou? M’expliques alguna anècdota divertida que t’hagi passat treballant amb il·lustradors? Preguntes que va fer en Xavi Ramiro a #Helpeditors

#Helpeditors: a mi m’interessa molt saber, tens web? Et va costar molt estructurar-la? I per les xarxes socials, quines tens? Quina t’agrada més? Escolta, ara he vist que vens les teves il·lustracions. Explica’m com ho fas. A través de la web?  Per instagram? Quin és el teu projecte preferit? A nivell internacional, com ho portes? Per on estàs? Preguntes que va fer en  #Helpeditors a Xavi Ramiro

Resum del Live per Instagram des de #Helpeditors amb el Xavi Ramiro. Vàrem parlar de connexions entre una editora i un il·lustrador. Aquestes frases ens ha deixat en Xavi:

 • Posa a la web, allò que vols vendre. Simplifica els continguts.
 • Instagram és la nova web.
 • Introdueix temes personals.
 • No tinguis vergonya.
 • Sigues creatiu.
 • Referents: Pilarín Bayés i Mariscal.
 • El nivell de Catalunya és molt alt.
 • Influències: Manga i Còmic.
 • El vídeojoc com a experimentació.
 • La importàmcia del llenguatge gràfic.
 • Crea connexions, fes xarxa.
 • No tinguis por.

Què t’ha aportat Helpeditors? Ho recomanaries?

En Xavi Ramiro és un reconegut i guardonat il·lustrador, autor de centenars d’obres en els seus més de 25 anys de professió, tant pel paper com per a la pantalla. També exerceix de professor d’il·lustració en diverses escoles de Barcelona i és l’actual president de l’APIC (l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya).
Feia molt de temps que l’artista volia treballar en il·lustracions absolutament personals, dibuixades amb tota llibertat i creades “amb el desig de ser gaudides”. Aquest somni ha esdevingut realitat en aquesta botiga.
Totes les obres que trobaràs aquí són fetes exclusivament per aquest espai. Impressions limitades i de qualitat, supervisades i signades per l’autor, directament del seu estudi a casa teva.

 

Leave A Comment