#Helpeditors assessora en la creació de materials formatius

Una part de la meva trajectòria professional la vaig viure intensament a P.A.U. Education. En aquesta “agència de publicitat” enfocada al màrqueting de continguts vaig disfrutar molt en la fase creativa dels projectes, l’edició i en el moment de presentar-ho als clients. No hi ha res que més m’agradi quan veig que les meves idees prenen forma.

Per aquest motiu, quan la branca educativa de Period Spain em va demanar assessorament per crear materials formatius, em vaig sentir com a peix a l’aigua. Vam estar parlant d’un projecte que havia coordinat a P.A.U. Education i per a aquest motiu vaig poder donar el meu punt de vista des del plantejament, en les dificultats que em vaig trobar, l’equip, el feedback dels estudiants i vaig ensenyar el material formatiu que havia elaborat (el resultat final de les meves idees). I en aquell moment vaig recordar tot el que havia après i com vaig arribar a disfrutar.

Period Spain espero que us hagi estat útil la trobada-dinar #Helpeditors  i us desitjo el millor en aquest projecte tan necessari. Què us va semblar el meu assessorament? Us va ser útil? Què en penseu de #Helpeditors?

#Helpeditors molt present en les reunions de Period Spain.

4 Comments

 1. Carmina Serra Gallego 9 de febrer de 2021 at 21:44 - Reply

  Trobada útil? Queda curt, va ser FO-NA-MEN-TAL! Els teus materials, publicats fa uns quants anys i, tanmateix, totalment contemporanis, ens seran de gran ajuda. Moltes gràcies per la teva generositat: per deixar-nos uns llibres fantàstics i per crear #Helpeditors, un espai tan necessari com resolutiu.

  • anna_sadurni 11 de febrer de 2021 at 16:03 - Reply

   Moltes gràcies Carmina per les teves paraules. Molt feliç que els meus coneixements t’hagin aportat. Una abraçada molt gran.

 2. Period Spain 9 de febrer de 2021 at 21:05 - Reply

  Va ser fantàstic Anna! No només comptar amb el teu criteri, amb tot el teu background educatiu, sinó que a més compartissis amb nosaltres el projecte que havies fet. Molt fan de #Helpeditors, ara encara més.

  • anna_sadurni 11 de febrer de 2021 at 16:04 - Reply

   Welcome a #Helpeditors. Pel que necessiteu ja sabeu on sóc. Que els nostres projectes sempre brillin 🙂

Leave A Comment