Necessito una web professional

La Sílvia és una advocada que em va preguntar: Creus que he d’invertir en la meva web? 

“Helpeditors: Si vols donar una imatge professional, has de tenir una web professional.”

Em va dir que sí, que era el que volia. A partir d’aqui la vaig posar en contacte amb Fernando Catalán i la vaig ajudar a definir l’encàrrec i el pressupost. Es van posar d’acord i ell li va fer una web elegant, més comunicativa i professional. Un cop feta, vaig fer de tester (que m’agrada molt): comprovar el formulari de contacte, mirar la web des del mòbil, navegar per tota la web, etc. El que els editors diem: “anar a buscar l’errada”.

La nostra imatge digital i reputació 2.0 cada vegada és més important. Cal que tinguem present que les reunions seran virtuals i els nostres usuaris ens buscaran per les xarxes. La Sílvia ja està preparada, i tu?

Helpeditors recomana a Fer Catalan. Us passo les seves dades de contacte:


Leave A Comment