#Helpeditorsteam. La crítica :: Gwen Stacy ::

Gwen Stacy és el nou fixatge de #Helpeditors. Ella em fa de crítica. Perquè en tot projecte és essecial que algú et doni la seva opinió i et digui el que pots millorar.

Amiga de tota la vida i que em coneix de totes les meves aventures, em va avisar  que en el meu Insta, li faltava la “xispilla” Sadurní. I tenia tota la raó, perquè quan vaig veure els últims post vaig pensar que m’havia “ensucrat”. I vaig decidir canviar la meva imatge de les xarxes socials. Això, però, us ho explico en un altra post.

“Trobo que en la teva marca, falta la “xispilla” Sadurní.”

Gwen Stacy

Ah! i em revisa les faltes d’ortografia i els errors de picatge.

Ella no ho sap, però aviat alguna llibreria o editorial, li encarregaran informes de lectura o escriurà columes d’opinió. No hi ha res com tenir criteri. 🧡

Passejant per la Plaça de Prim. Un racó de Poblenou preciós. Foto: Dj Kepler

 

Leave A Comment