Què és el que em fa especial? Quina és la meva trajectòria professional?

Què és el que em fa especial? He estat 2 cops a l’atur i me’n vaig ensortir. No he parat mai d’aprendre. He creat #Helpeditors. M’apassiona aprendre i l’entorn digital. I tu? Si em coneixes, què creus que em fa diferent? En què et puc ajudar?

  1. Em defineixo com a editora. En la meva trajectòria professional hi pots trobar: 1 fundació, 5 editorials,  1 empresa de comunicació i audiovisual i 1 agència de publicitat. He estat 2 cops a l’atur i me’n vaig ensortir.
  2. Soc filòloga, 3 postgraus, 1 màster, he fet més de 30 cursos relacionats amb d’edició, disseny, comunicació, màrqueting. Ara estic centrada en la formació digital. No he parat mai d’aprendre.
  3. Fa un parell d’anys, vaig crear Helpeditors: 1 plataforma col·laborativa i 1 consultoria editorial gratuïta. Ara ja som 55 persones i més de 10 casos d’èxit.
  4. Tinc 1 web: annasadurni.com, 2 perfils d’Instagram, 1 canal Youtube, 1 twitter, LinkedIn, Pinterest i Facebook. M’agrada estar al dia.

I el punt 5, te’l deixo a tu. Com em definiries? Què és el que em fa especial?

Mira també aquest aquest vídeo per saber més sobre mi…

Quin és el meu talent? Quina és la meva aptitud especial?

Leave A Comment