Quin és el meu talent? Quina és la meva aptitud especial?

Per respondre aquesta pregunta, que no és gens fàcil, primer us ho he preguntat a vosaltres:

I aquestes són algunes de les vostres respostes:

 • Perservarança, treballadora, seguir creixent
 • Optimista, empàtica, sentit de l’humor, simpàtica (semblo sèria però no ho soc).
 • Passió, il·lusió per tot el que faig.
 • Ganes d’aprendre, curiositat.
 • Creativa, comunicadora.
 • Creo connexions,  col·laboro.
 • A nivell professional, tinc una visió global, holística del procés editorial, m’anticipo al que pot passar.

Però i jo? Què es el Que m’agrada? Doncs jo quan era petita sempre escrivia. I això és el que he fet sempre. No puc concebre un dia sense escriure ni editar.

Aquest programa de #lacomunitattv3 @lacomunitattv3 ens ha fet remoure i reflexionar. En el fons som els nostres somnis. I aquest és el motor de #Helpeditors.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Quin és el meu talent? Quina és la meva aptitud que em fa especial? Per respondre aquesta pregunta, que no és gens fàcil, us ho he preguntat a vosaltres. I aquestes són algunes de les vostres respostes. Persevarança, treballadora, seguir creixent, optimista, empàtica, amb sentit de l’humor, passió, il.lusió, ganes d’aprendre, curiositat, creativa, comunicadora, creo connexions, col.laboro. A nivell professional tinc una visió holística o global del món editorial. Aquest programa @lacomunitattv3 #lacomunitattv3 #comunitattalent ens ha fet remoure i reflexionar. En el fons som els nostres somnis, som les nostres il.lusions. I aquest és el motor de @helpeditors Gràcies @a.delegido @gwenstacy @roquecasademunt @lamartulina #talent @ride_free8 @bibianaballbe #educació #innovació #aprenentatge #motivació #optimisme

Una publicación compartida de #Helpeditors (@helpeditors_annasadurni) el

2 Comments

 1. Maite 25 d'octubre de 2020 at 10:00 - Reply

  Anna, tens una gran capacitat per tirar endavant tot el què et proposes, sense oblidar cap detall, amb determinació i generositat. Un vídeo molt fresc, molt tu.

  • anna_sadurni 26 d'octubre de 2020 at 09:01 - Reply

   Gràcies Maite, t’agraeixo molt el comentari; sobretot que m’ho diguis tu. Una gran professional que sempre he considerat un gran referent.

Leave A Comment