Què volia ser de petita? El meu primer conte

Quan era petita, m’inventava contes, els dibuixava i els signava. Ara soc editora.

M’ha dit l’Elisabet Dachs que la seva mare, que era mestra i ens vigiliva a l’hora de dinar a l’escola, guardava aquesta relíquia de redacció que vaig escriure a 1r d’EGB i que li vaig regalar. I la va guardar perquè li va fer molta gràcia.

Crec que feia més bona lletra abans que ara…

 

 

“No enraonis. T’he fet això perquè siguis un nen intel·ligent, tens que llegir molt i tens que ser ben educat

 

Les meves agendes. Petites i amb goma 🙂

 

Aquest programa  #lacomunitatTV3 ens fa remoure i reflexionar sobre el passat. És una mica “nyonyo” però jo ho trobo molt autèntic. Si més, no ho tinc guardat en una caixa on guardo les coses que m’agraden i quan les miro em canvien la cara. 🙂

One Comment

  1. Marta Palomares 29 de gener de 2015 at 10:33 - Reply

    Ja és ben cert: llegir molt i ser ben educat obre moltes portes!

Leave A Comment