“Tots aprenem de tots i de tot.” Carlota Durà

Amb la Carlota ens vam conèixer el mes de febrer, després vam fer una xerrada virtual i la setmana passada vam quedar per a fer un cafè ( i li vaig regalar la meva bossa #Helpeditors). Senzillament vam quedar per parlar de com va tot i del seu futur professional. Em va dir una frase que em va agradar molt:

“Les diferències intergeneracionals són riquesa i que les edats, la cultura i el sexe, d’on vinguis i d’on vas no han de ser mai una barrera de comunicació.” Carlota Durà

Ahir m’envia aquesta foto i em diu: està feta amb molt de “carinyu”. En un lloc que em dona tranquil·litat i que vaig relacionar amb tu i el teu projecte. I on més i quan m’agrada llegir és quan tinc pau i temps. Espero que t’agradi.”

Gràcies Carlota. Ja saps que em tens i  et desitjo el millor. #Helpeditors és un projecte obert a tothom que ho vulgui i necessiti.

La Carlota llegint i amb la meva bossa #Helpeditors

La Carlota llegint i amb la meva bossa #Helpeditors

Leave A Comment