Què t’aporta treballar en un coworking? Com es treballa? Viver de Sant Antoni de Calonge

Em desperto a les 7.30 h del matí, faig un cafè carregat, surto de casa i camino pel passeig de Sant Antoni de Calonge, tot mirant el mar.

Entro a l’espai Coworking del Viver de Sant Antoni i la Tània i els companys d’administració em demanen si estic bé, si em falta alguna cosa. M’assec al meu espai i la gent del coworking va entrant (estic al costat de la cafetera, un lloc ideal per a mi… amb el que m’agrada observar!). Arriba la gent a treballar (els alemanys fa estona que hi són) i cadascú que passa em diu: Bon dia en diferents idiomes. Una noia m’explica que té “agulletes” de gimnàs, l’altra em diu que necessita un cafè. Tots als nostres llocs i treballant a “tope”. Sento les converses de telèfon a la màquina de cafè:

Responsable parlant a una noia: “No et preocupis. No t’ho agafis com a personal. Ell pensa que és una merda i et dirà que és una merda, però la meva opinió és que la feina que has fet és excel·lent.”

Un noi parlant amb un altre: Avui estic a tope tiu, saps quan fas dues accions seguides i les dues et funcionen? Estic content! Tot va sortint!

Surto a esmorzar i me’n vaig al Gillermu a fer un cafè amb llet mirant el mar.

Torno a treballar i em poso els auriculars fins l’hora de dinar. A “full” fins a les 3 h contestant mails. Tothom surt a dinar i alguns que fem jornada intensiva, ja no tornem.

A les 3.15 h m’esperen els meus pares per dinar. Cap a les 5 h anem amb la meva mare a la platja de les barques i ens banyem juntes, quina aigua tan transparent. A les 8 h del vespre me’n vaig a fer ioga a l’Espigó de l’Amistat. #estiuactiu

El dia següent faig un meet i els companys de feina em diuen que faig molt bona cara. Em poso a escriure i estic inspirada. Tinc bones idees. I penso que un espai coworking t’aporta molt. M’ha agradat molt observar diferents formes de treballar. Fins l’any vinent!

Espai de reunions al Viver de Sant Antoni de Calonge.

El meu espai de treball.

 

Leave A Comment