Què he estudiat per a ser editora?

La Laura em preguntava: Què has estudiat per a ser editora? I… en realitat és que no he parat mai d’estudiar. Sempre m’he definit com una “cursetista”.

Vaig fer filologia a la UB, i mentre estudiava ja feia cursos de correcció, redacció i escriptura a la Rosa Sensat.
I com que tenia clar que volia ser editora, vaig fer el màster d’edició de la Pompeu. Uns anys més tard em va agafar molt fort amb el disseny gràfic (crec que he fet tots els cursos del Cibernàrium). També sempre he estat molt atenta al Gremi d’Editors, perquè considero que és molt important relacionar-te amb professionals com tu i estar al dia de tot.

I paral·lelament, m’ha interessat molt el tema de màrqueting i  les xarxes socials; perquè ha estat una manera d’explorar tot el món de l’edició digital i com difondre els continguts. Per això l’any passat vaig fer el Postgrau de Social Media de la UB.
Però crec que el més important per a mi és que sempre he pensat el següent:

“El món editorial és tan ampli que sempre em falta molt per aprendre.”

Un trosset del meu currículum:

 

Leave A Comment