Un editor neix o es fa? Qui hi ha darrerre d’en Xavier Cugat?

A vegades en els nostres orígens, trobem les respostes del nostre present i futur professional…

Diuen que ara miro els llibres de la mateixa manera… en aquesta foto tenia uns 10 anys i estava en la presentació del llibre d’en Xavier Cugat , Yo Cugat, a una sala d’exposicions a Sant Joan de les Abadesses. Pel que m’han explicat no deixaven posar ningú darrere del músic, però com que m’estava quieta i era petira m’hi van deixar quedar. Es veu que vaig sortir a tota la premsa local del Ripollès i la meva iaia que era de Sant Joan em va anar a buscar una foto a una botiga del poble. ❤️

Jo mateixa… quan tenia 10 anys. 🙂

2 Comments

  1. Andrea 21 de maig de 2012 at 16:36 - Reply

    Tafanera!

  2. Marta Palomares 21 de maig de 2012 at 13:53 - Reply

    Absolutament genial la teva cara plena de curiositat i interès. Tothom fent-li la gara-gara al Xavier Cugat i l’Anna Sadurní atenta al que passava a la taula! Boníssim!

Leave A Comment