Noves targetes: #helpeditors

M’agrada molt la neu quan brilla. Per això he escollit aquest espai per presentar la meva nova targeta.

Què he après en tot aquest procés?

  1. Cal definir molt bé cara i el dors. En aquesta targeta apareix el logo de #Helpeditors i el nom, i en el dors: la web, telèfon, adreça de correu electrònic i les xarxes socials en actiu: Linkedin, Twitter, Instagram, Youtube i  Pinterest
  2. Tipografia i cos. La tendència dels dissenyadors és posar un cos de lletra molt petit. Jo us recomano un cos de lletra agradable a la vista. I sobretot, que s’entengui el que es llegeixi i no hi hagi confusió. I si us plau, no poseu la Comic Sans.
  3. Format: sembla una qüestió senzilla, però no ho és. La tendència dels útims anys era fer-les més petites però ara torna el format 8 x 5,5 (una mica més gran).
  4. Impressió. Si vols una impressió de qualitat, et recomano Pressing. T’assessoren i busquen el millor per a tu.
  5. I sobretot que t’identifiquin i que les sentis molt teves. No deixen de ser la teva imatge. T’agraden? Creus que m’identifiquen?

Si tens una targeta meva i et vols fer una foto, envia-me-la amb #Helpeditorsismoving i la publicaré a Instagram.

#Helpeditorsismoving

M’agrada molt la neu quan brilla, per això he escollit aquest espai per presentar la meva nova targeta.

Leave A Comment