Vols fer un cafè amb #Helpeditors?

T’agradaria fer un cafè amb una editora? La Montse és coordinadora editorial i va contactar per compartir dubtes que tenia sobre un text. Vam quedar per fer un cafè editorial: vam estar parlant de les nostres trajectòries professionals, formació, punts de vista… i després ja vam anar a tema sobre un text: del problema de sintetitzar la informació, què poses i què no,  l’ús de  les negretes, el disseny minimalista… com treure partit de textos, plantilles de disseny.

Gràcies Montse per les idees i la il.lusió. Editar a 4 mans és molt divertit. I gràcies pel comentari😘

Si vols fer un cafè editorial, escriu-me i t’explicaré #Helpeditors 🤗

📸 gràcies al cambrer de @granja_primavera

Montse i Anna parlant sobre edició. Aquí li estava fent un regalet

Montse i Anna parlant sobre edició. Aquí li estava fent un regalet

 

Ver esta publicación en Instagram

 

T’agradaria fer un cafè amb una editora? La Montse és coordinadora editorial i va contactar per compartir dubtes que tenia sobre un text. Vam quedar per fer un cafè editorial: el problema de sintetitzar la informació, què poses i què no, les negretes, el dissent minimalista… com treure partit de textos, plantilles de disseny. Gràcies Montse per les idees i la il.lusió. Editar a 4 mans és molt divertit. I gràcies pel comentari😘 Si vols fer un cafè editorial, escriu-me i t’explicaré #Helpeditors 🤗 📸gràcies al cambrer de @granja_primavera #neverstopediting #edition #cafèeditorial #designer #sintetitzar #comunicación #dones #donesemprenedores @miss_tifed

Una publicación compartida de #Helpeditors (@helpeditors_annasadurni) el

Leave A Comment