Utopia Market: un mercat de poesia, il·lustració i creativitat. 100 % Helpeditors

T’agrada la poesia il·lustrada? Utopia Market

#Helpeditors va anar a Utopia Market i va penjar els seu poema Sóc petita en l’activitat #Cuelgatupoemaenlared. Utopia Market, és un mercat a Poblenou on hi pots trobar grans artistes com el Mariscal (amb un pòster del Cobi en el seu stand), il·lustradors emergents, una part de llibres de poesia i també poesia il·lustrada.

De tot el que vaig veure em quedo amb un nom: Lluís Cadafalch. Em va agradar moltíssim tot el que tenia exposat, una gran sensibilitat i sobretot perquè representava Utopia Market en la seva essència. Vaig comprar-li un poema de l’utòpic Enric Casasses. I és que en el fons, l’originalitat i la simpatia és el que busques en aquest tipus de mercats.

Em va encantar trobar-me a gent: la Marta de Plom Gallery, l’Enric Jardí, l’Elisabet del #Distrito de l’Hospitalet de Llobregat.

Anna signant el poema.

Anna signant el poema.

Sóc petita a l’aire!

Sóc petita penjat.

Il·lustració i poesia. Un espai perfecte per #Helpeditors.

 

One Comment

  1. Maite Mateo 16 de juny de 2020 at 22:03 - Reply

    M’encanta la iniciativa! Gràcies per compartir-la amb nosaltres!

Leave A Comment