#Help editors enmig de 155 professionals: 1o entrevistes, 5 contactes de qualitat, un llistat de 155 empreses innovadores

4 reflexions post-CREA by #Helpeditors

Més enllà dels resultats obtinguts i de la xarxa de contactes, us deixo anotat les meves reflexions post-CREA, que es va celebrar el passat mes de setembre, a l’Hospitalet de Llobregat al Centre d’Art Tecla Sala.

  1.  Per crear ens hem de moure, observar i mirar. I és això el que reflecteix el CREA: moviment, il·lusió, frescura, originalitat. Gent motivada amb ganes de canviar. Des de la taula i un ordinador no ens vindran mai idees innovadores.
  2. Hi ha professionals que són molt bons comunicadors. Persones  que presenten projectes amb un relat i un discurs sorprenent, sobretot creïble i diferent: projectes creatius, residències de gestors culturals, espais gratuïts, transformació social, comunitats d’aprenentatge, frequència ona, noves línies d’investigació… diferència… tot això va molt amb la línia de #Helpeditors.
  3. Per presentar 1 projecte només cal 1 full amb: dos línies de que va el projecte, a qui va dirigit, casos reals. L’any vinent m’ho prepararé d’una altra manera. Més sintètic i espontani.
  4. Dones valentes. #Eldistrito va fer una intervenció excel·lent. Frases tan simples com contundents: Hem vingut a escoltar!!  Molt bones comunicadores, amb les idees molt clares i sobretot professionals i amb empenta.

 

 

Foto de Xavi Torrent

Leave A Comment