Top of the Tops: #Helpeditors. Continguts virals en 1 infografia

Els millors resultats de les meves xarxes socials en 1 infografia.

Loading...

Loading…

3 Comments

 1. Carla Asensio 7 d'abril de 2019 at 00:30 - Reply

  M’encanta aquesta infografia. De fet, m’ha sorprès el top views de càrrecs! És ben curiós…

  • anna_sadurni 8 d'abril de 2019 at 16:02 - Reply

   A veure, a veure… què és el que et sorprèn? Què t’esperaves? Tu que ho observes tot… t’agrada com a presentació-resum del projecte? Ja saps que la teva opinió m’importa molt 🙂

   • Carla Asensio 9 d'abril de 2019 at 11:11 - Reply

    Em sorprèn que hi hagi tants consellers delegats i periodistes, per exemple. També que no surti cap editor, encara que no sé si estan englobats dins de la categoria de Espec. màrqueting. El més interessant és que la majoria són professors, així que pot ser o bé per ser perquè aquest és material educatiu o bé perquè els sembla un bon projecte (no descarto cap conegut haha)

Leave A Comment