He tingut sort d’haver conegut al Jordi Porta :: un dia molt especial en la meva trajectòria professional

Hi ha dies que no saps perquè, però te n’adones que estàs visquent un moment àlgid en la teva trajectòria professional. Aquesta sensació la vaig tenir dilluns dia 8 de juliol de 2019 quan en  la presentació del  llibre He tingut sort amb la gent que he conegut, una petita crònica personal de Jordi Porta amb el suport de la Fundació Jaume Bofill, Òmnium i Enciclopèdia Catalana, vaig escoltar aquestes paraules en el discurs del mateix Jordi Porta:

“Vull agrair a l’Anna Sadurní tot el treball d’edició, i tot l’esforç que ha mostrat en el meu llibre. Jordi Porta”

Llavors vaig fer un retorn al passat i vaig pensar que va valer la pena haver estudiat filologia catalana (tot i que tothom em deia que no tenia sortida) i que em sentia molt afortunada de poder estar allà, i que una persona que admiro tant com el Jordi, em dediqués aquelles paraules significava molt.

Aquestes fotos tan boniques demostren com és ell. Una persona propera, amable, intel·ligent i divertida. Em va agradar molt el moment que em va presentar els seus germans i es van identificar en el llibre. Gràcies Jordi. Jo també he tingut molta sort d’haver-te conegut.

Jordi Porta i Anna Sadurní. En el moment que em va escriure la dedicatòria.

Ah! Sou els germans? Qui és Qui?  A veure si us identifico!

Aquesta sóc jo. La germana petita.  Anna: Ah! ets tu?

Jordi Porta i Anna Sadurní. Quan els somnis i projectes es fan realitat

Dedicatòria del llibre. Per un futur compartit

Leave A Comment