Per Sant Jordi, aniré a una llibreria petita i de barri: El Gat Pelut #SalvemLesLlibreries

L’aposta per aquest any serà anar al Gat Pelut. El Gat Pelut és una de les poques llibreries que s’han obert recentment, i a més a més està al meu barri. Crec que hem d’ajudar als petits comerços de proximitat: tracte personal, selecció acurada, il·lusió i autenticitat.

Quant als llibres, hi podeu trobar literatura infantil i juvenil, contes clàssics, adaptats o no (#salvemalacaputxeta), novetats d’editorials petites i que acaben de començar, còmics, i també llibres per als més grans. I sobretot! la selecció està feta amb molt bon criteri i gust.

A més a més, té una agenda molt plena de presentacions i activitats: mireu els propers edeveniments. Ei! i xarxes socials: web, facebook i Instagram. Ja no tens excusa per a no seguir-los! I si tens gat… li encantaran les imatges. :: Mèu mèu::

Jo aquest any em quedaré al meu barri. Acabo de passar-hi i he vist amb quina il·lusió netejaven els vidres i arreglaven l’aparador.  I he pensat:

“A vegades el que tens més a prop és el que té més valor.” #SalvemLesLlibreries

 

Aparador El Gat Pelut, aquest llibre és mèu

 

Leave A Comment