Com fer dissenys amb Canva en 4 passos, by Oriol Rubio

T’agradaria realitzar els teus propis dissenys, senzills però visualment atractius en 5 minuts?

A les nostres webs, blogs i xarxes socials les imatges que utilitzem són fonamentals a l’hora de transmetre les nostres idees o missatges.

Canva. Una eina molt útil per a crear els teus propis dissenys

Canva és una eina online i gratuïta amb la que aconseguiràs crear material gràfic com si fossis tot un professional. Amb Canva la teva vida digital serà més senzilla! T’explico com fer-ho amb aquests 4 passos:

  1. Canva no es descarrega ni s’instal·la. Ves a la web i accedeix als seus recursos amb un nom d’usuari o correu i una contrassenya, o valida’t amb el teu compte de Facebook o de Google.
  2. Tria un disseny. No has de pensar en tamanys, resolucions o formats, uf! Escull una entre les nombroses plantilles amb dissenys preestablerts que  conté, segons el que vulguis fer: crear un cartell per un taulell d’anuncis, imatges per als teus blogs o xarxes socials (amb el format ideal per a cada xarxa), infografies, etc.

Posts crear tot tipus de disseny: posters, caràtules de vídeos, post per twitter…

3. Personalitza la plantilla escollida. Diverteix-te modificant el disseny al teu gust. Canvia les imatges, edita el text, modifica el tamany i els colors, afegeix-li icones o altres elements, entre moltes altres opcions. També pots pujar les teves pròpies imatges i inserir-les al disseny. Recorda: menys és més!

4. Guarda, descarrega i comparteix. Quan tinguis la imatge preparada, podràs guardar-la i descarregar-la gratuïtament. I ja estarà a punt a fer-ne difusió!

I per acabar…: I si vols aprendre més sobre aquesta eina, al marge dels seus propis tutorials, no et perdis el seu blog oficial, amb molts exemples, guies i recursos per treure-li tot el profit!

Post escrit per Oriol Rubio. Moltes gràcies Oriol per aquest post tan #Helpeditors! I disculpa per publicar-ho tan tard. Avui és de les poques tardes que tenia després del postgrau.

Us deixo un “disseny” (perdoneu-me dissenyadors) que he fet per un post per Instagram. Cada diumenge prepareu el mocador… procuro tocar la fibra… recordareu la vostra infantesa 🙂

Leave A Comment