Luci Gutiérrez. English is easy with you

Quina relació hi ha entre la Luci Gutiérrez i el meu pare?

Que els dos dibuixen quan s’avorreixen i en qualsevol moment. Recordo que  quan era petita el meu pare quan parlava amb algú per telèfon molta estona el dibuixava en un paper i així sabies qui era. Després trobaves dibuixets per tota la casa i reies.

I això és precisament el que ha fet la Luci Gutiérrez amb el seu llibre English is not easy de Blackie Books. Il·lustrar un llibre d’anglès a la seva manera i fer-lo divertit. Li vaig regalar al meu pare i l’ha trobat genial!!

Us deixo una de les millors pàgines: Vocabulary for a MAN’S BODY. Are you agree?

 

 

 

One Comment

  1. Luci 6 de febrer de 2014 at 18:47 - Reply

    So glad that your father likes the book, Anna!

Leave A Comment