Quiero publicar un libro… ¿por dónde empiezo?

Aquesta frase me la diuen sempre… deu estar interrelacionada amb els editors.

Vaig conèixer el José María Garrido a través de l’Óscar. L’Óscar em va dir que tenia un amic que volia publicar un llibre sobre coaching i no sabia com.

El vaig remetre a la meva pàgina de Help editors i li vaig dir, amb la meva modesta opinió, que a part del contingut del llibre (que és molt personal i a càrrec de l’editor) pensés en una bona estratègia de màrqueting:

a) Pròleg d’una persona coneguda (si és mediàtica, millor).

b) 2.0: Creació de blog o pàgina web, twitter, pinterest, linkedin.

c) Xerrades i conferències.

A partir d’aquí ens vam trucar un parell de vegades fins que em va arribar un mail del José María. Ja tenia el llibre: El regalo escondido. a) El pròleg és de Francisco Yuste Pausa, autor del llibre “Herramientas de Coaching Personal”, b) el José María ha creat la web entusiAsmum i c) està creant una comunitat.

Em va fer gràcia que em fes cas de tot el que li havia comentat i sobretot de la valentia de publicar-ho. Si voleu que us ajudi, només m’ho heu de dir.

 

 

 

2 Comments

  1. José María Garrido 19 de juny de 2013 at 19:53 - Reply

    Hola Anna.¡¡Moltes gràcies !! Conversar contigo fue el punto de inflexión que me hizo tomar la decisión para publicar “El regalo escondido” (¡impresa en Catalunya!). A través de tus consejos me clarificaste, en muy poco tiempo, la estrategia a seguir. Tan sólo lleva un mes publicada y ya se está abriendo camino poco a poco por si sola. Desde aquí os animo a todos a seguir los pasos que Anna ha indicado en su “post” para conseguir “visibilidad”. Es una oportunidad única el poder contar con tu experiencia en el mundo editorial para servirnos de guía. De nuevo, te agradezco que hayas contribuido en ayudar a “crear un sueño”. Adeu

    • annasadurni 20 de juny de 2013 at 14:35 - Reply

      Gracias José María por compartir la ilusión por el mundo editorial, un mundo en que todos los días se aprenden cosas nuevas! Que tengas mucha suerte con la novela… seguro que será la primera y no la última. Un abrazo.

Leave A Comment