Joan Brossa i la capçalera fúcsia

Cada matí anava caminant a la feina i entre semàfor i semàfor pensava que que havia d’escriure alguna cosa… Fins que vaig arribar a la conclusió que el que més m’agrada és compartir els meus llibres i temes del món editorial. I d’aquest pensament tan simple va sortir thewordsfactory, el nom de la primera carpeta que vaig crear en el meu ordinador personal.

Llavors vaig trucar a la Mercè Montané i li vaig dir si em podia fer una capçalera,  i que m’havia imaginat una  poesia visual de Joan Brossa.  Em va enviar aquesta imatge… com diu la meva neboda Xènia: el fúcsia fa Anna.

4 Comments

 1. Judith Barnés Martín 23 d'octubre de 2012 at 17:38 - Reply

  Hola Anna,

  el meu nom és Judith i treballo a la Fundació Joan Brossa. Gràcies a Google Alerts rebo tots aquells continguts penjats a la plataforma digital que estiguin relacionats amb Joan Brossa o amb la poesia visual i a partir d’aquí he entrat en el teu bloc i he vist aquest post. Imagino que l’obra de Brossa t’agrada i per això et convido a seguir el nostre Facebook ( http://www.facebook.com/FundacioJoanBrossa) i també el nostre bloc “Joan Brossa: Accions i territori” (www.accionsiterritori.com) que, per cert, té la mateixa interfície que la del teu bloc!

  • annasadurni 28 d'octubre de 2012 at 21:53 - Reply

   Moltes gràcies Judith! Si m’agrada molt en Joan Brossa. Sempre l’he trobat molt innovador i molt creatiu. Gràcies per enviar-me el missatge. Un abraçada

 2. Xevi 23 d'octubre de 2012 at 00:14 - Reply

  El fucsia, el mar, el sol , l’estiu , i la llum del cel reflexada al Mediterrani, tot això i més és l’Anna.

 3. Andrea 22 d'octubre de 2012 at 20:28 - Reply

  No sé si el fúcsia fa Anna, però el nom “thewordsfactory” sí, sens dubte!

Leave A Comment