Joan Brossa i la capçalera fúcsia

22 oct.

Cada matí anava caminant a la feina i entre semàfor i semàfor pensava que que havia d’escriure alguna cosa… Fins que vaig arribar a la conclusió que el que més m’agrada és compartir els meus llibres i temes del món editorial. I d’aquest pensament tan simple va sortir thewordsfactory, el nom de la primera carpeta que vaig crear en el meu ordinador personal.

Llavors vaig trucar a la Mercè Montané i li vaig dir si em podia fer una capçalera,  i que m’havia imaginat una  poesia visual de Joan Brossa.  Em va enviar aquesta imatge… com diu la meva neboda Xènia: el fúcsia fa Anna.

4 Respostes to “Joan Brossa i la capçalera fúcsia”

 1. Andrea Octubre 22, 2012 a 8:28 pm #

  No sé si el fúcsia fa Anna, però el nom “thewordsfactory” sí, sens dubte!

 2. Xevi Octubre 23, 2012 a 12:14 am #

  El fucsia, el mar, el sol , l’estiu , i la llum del cel reflexada al Mediterrani, tot això i més és l’Anna.

 3. Judith Barnés Martín Octubre 23, 2012 a 5:38 pm #

  Hola Anna,

  el meu nom és Judith i treballo a la Fundació Joan Brossa. Gràcies a Google Alerts rebo tots aquells continguts penjats a la plataforma digital que estiguin relacionats amb Joan Brossa o amb la poesia visual i a partir d’aquí he entrat en el teu bloc i he vist aquest post. Imagino que l’obra de Brossa t’agrada i per això et convido a seguir el nostre Facebook ( http://www.facebook.com/FundacioJoanBrossa) i també el nostre bloc “Joan Brossa: Accions i territori” (www.accionsiterritori.com) que, per cert, té la mateixa interfície que la del teu bloc!

  • annasadurni Octubre 28, 2012 a 9:53 pm #

   Moltes gràcies Judith! Si m’agrada molt en Joan Brossa. Sempre l’he trobat molt innovador i molt creatiu. Gràcies per enviar-me el missatge. Un abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: