El árbol rojo… molt més que un llibre

Em van regalar aquest llibre en un moment que estava com la nena de la il·lustració. Més tard una amiga em va demanar quin llibre podia llegir per pujar l’ànim,  i no ho vaig dubtar ni un segon: El árbol rojo.

Aquest exquisit llibre editat per Barbara Fiore Editora i il·lustrat per Shaun Tan ha rebut moltíssims premis per la història positiva i la sensibilitat de la il·lustració.

Comença amb la frase: “A veces el día empieza vació de esperanzas” i acaba: “pero de pronto ahí está delante de ti esperándote, tal como lo imaginaste”.

Gràcies a tots els qui planteu petits arbres vermells en la meva vida. Avui me n’ha sortit un al costat de la meva màquina d’escriure.  El podeu trobar a la llibreria Abracadabra.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PrmMFFpKxgw]

2 Comments

  1. El principe del viento 3 de juliol de 2012 at 20:12 - Reply

    Recuerdo perfectamente cuando encontré el libro. Simplemente buscaba un detalle y resultó que llegó a mis manos el detalle perfecto para el momento más adecuado. Me alegro mucho que te haya gustado y que siempre lo tengas como referencia. Me emocioné cuando vi el post ….. Siempre vuelven a crecer arboles rojos y tú te merecias uno.

  2. Meritxell Margarit 3 de juliol de 2012 at 11:32 - Reply

    Magnífic autor i magnífica editorial, també! Jo he regalat alguna vegada La cosa perduda i Emigrantes. Són llibres que diuen moltes coses… i són bellíssims!!
    http://barbara-fiore.com/index.php/libros-archivos/emigrantes/

    Enhorabona pel teu arbre vermell particular!

Leave A Comment