Com il·lustrar les parts íntimes en un llibre? Making of

En aquest projecte el mirall… els canvis del cos d’Arbora & Ausonia i creat per PAU Education vaig editar un quadern platejat que anava dirigit als adolescents de 14 anys. Semblava que ja ho teníem tot definit: els blocs temàtics (la creativitat de la Meritxell Margarit va ser decisiva), la imatge gràfica (sobretot molt neta i moderna); però ens vam plantejar un dubte: Com dibuixem les parts íntimes dels nois i de les noies? Si posàvem una il·lustració realista era una mica desagradable, si posàvem una foto no era la més adequada pel target “en plena edat del pavo”…

Així que es va convocar una reunió d’urgència, l’assumpte del qual era: “Grafismo de las partes íntimas”. El brain storming  va ser molt  divertit i al final la Clotilde de Bellegarde va tenir la brillant idea de contactar amb la Bibi Roselló, una dissenyadora gràfica que treballava amb plastilina i volums. Ens va enviar les il·lustracions i vam solucionar les dues pàgines que més reunions i debats van generar… Quan va sortir el quadern ja us podeu imaginar quines van ser les primeres pàgines que els adolescents miraven a l’hora del pati…

Leave A Comment