Quin color us agrada més?

L’elecció d’un color no és fàcil… vaig haver de preguntar-ho per Instagram i la veritat és que els usuaris em van ajudar moltíssim. Encara hi sou a temps a opinar. I a tu, quin color t’agrada més? Ja em segueixes per Instagram?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Jo escolliria un color més magenta si les lletres són blanques, i un rosa més suau si les lletres són negres (con el segon to del primer full que surt a la imatge). Al cap i a la fi, si s’han de fer logos i derivats, entre ells ha d’haver una certa coherència… no?

Si, Carla. En el fons, és molt obvi però el que interessa és que es llegexi correctament. Mira aquesta infografia que em van ensenyar ahir: https://www.google.com/search?q=10+trucos+para+dise%C3%B1ar+buenas+infografias&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjnlbGg0JbhAhWrxoUKHVS5DoIQ_AUIDigB&biw=1229&bih=539#imgrc=c_mA3j-u-i83pM:
Segur que t’agrada 🙂

Related Blogs