Avui converso amb una dissenyadora gràfica, Marta Josa

La Marta Josa és una superdissenyadora que acaba d’estrenar la web: martajosa.com i va contactar amb #Helpeditors. I de què poden parlar una editora i una dissenyadora una tarda d’estiu? De l’arquitectura de la web, del wordpress, de la capçalera, la imatge gràfica, les fotos de perfil, els treballs realitzats, de com ha canviat el món editorial abans i després de la crisi, del gust per les coses ben fetes, del pànic a reiventar-se, de la xarxa de contactes, dels nostres referents. I és que en el fons, parlar sobre els nostres projectes és una manera d’aprendre de nosaltres mateixes i sobretot de confirmar que la nostra professió ens agrada molt.

Vols compartir les teves idees? A #Helpeditors hi ha un espai per a tu. Només cal que t’apassioni el que fas i vulguis explicar-m’ho.

Anna i Marta conversant una tarda d’estiu al Bar Maravillas de la Plaça de la Condòrdia. Ens vam ensenyar les webs i vam compartir idees dels nostres projectes 🙂

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs