Ei! He fet un canvi de look a la web i al projecte #Helpeditors! T’agrada?

La web annasadurni.com és la mateixa web, però gràcies al postgrau de social media de la ub que estic fent, i tot el que he après i m’ha aportat, l’he millorat una mica 🙂

#Helpeditors:

#Helpeditors és una consultoria editorial gratuïta. És un projecte col·laboratiu per ajudar-nos entre nosaltres. En què creus que et puc ajudar i què em pots oferir a canvi? Jo treballo en el món editorial i soc editora i tu? Vols treballar en el món editorial i t’agradaria que una editora t’assessorés? O simplement vols fer-me alguna pregunta?

Començarem amb 4 seccions!

  1. Sabràs Què fa un editor cada dia. Explicaré experiències per tal que et facis una idea d’aquesta professió.
  2. Tips & Tools. Trobaràs post amb eines molt útils, que no deixen de ser un recull de preguntes que em fan els meus companys. Anna, tu saps com…? reduir pdfs, retallar imatges de manera senzilla, com fer el seguiment d’un hastag? Passar de pdf a word?
  3. I un espai d’imatges que he fet o he vist per les xarxes, És boníssim. Perquè riure cada dia a la feina, és molt important. Ep! I si t’animes també em pots enviar una foto posaré el teu nom. 🙂
  4. Un espai de Recomanació: llibres, actes, proveïdors. A part, explicaré el seu valor afegit. Perquè penso que donar les gràcies a persones que formen part de la meva trajectòria professional és molt important.

Anna! Necessito un Help!  Tu  que tens tants contactes… coneixes algun fotògraf, dissenyador, empresa de comunicació, corrector, impressor…

Post dedicat a la Laia Ubach, per aparèixer a la meva trajectòria professional quan més ho necessitava. No tinc paraules. 100 % #Helpeditors

Blog Comments

No pot estar més al dia un projecte com help editors on el valor està en l’intercanvi de coneixements. La confiança i el tema col·laboratiu són pilars fantàstics per un projecte que no farà res mes que donar alegries tant a tu com als usuaris de help editors. Moltes felicitats Anna Sadurní.

Gràcies Ana!! Jo i tu sempre hem col·laborat juntes, i tu has viscut com ningú la gestació de Help editors. Que la nostra creativitat no s’aturi mai i que les idees es portin a terme. Et dec un post! Una abraçada.

Me encanta tu proyecto. Creo que es una iniciativa muy interesante y sobre todo muy útil para aprender y compartir conocimientos sobre el mundo editorial. Espero que mucha gente saque un buen partido de tus sabios e interesantes consejos!!

Gracias Fernando por ayudarme siempre cuando más lo necesito. Nuestra relación profesional siempre ha sido 100 % Help Editors.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs