Ei! He fet un canvi de look a la web i al projecte #Helpeditors! T’agrada?

Em dic Anna Sadurní, sóc editora i avui 16 de maig és el meu aniversari. I he pensat que era un bon dia per presentar la “meva” web: annasadurni.com

L’any passat em vaig marcar com a objectiu fer un postgrau de Social Media. Gràcies a aquest postgrau he pogut tirar endavant el meu projecte #Helpeditors

Què és #Helpeditors?

“Si no ens ajudem entre nosaltres, no ens ajudarà ningú”

#Helpeditors és una consultoria editorial gratuïta. És un projecte col·laboratiu per ajudar-nos entre nosaltres. En què creus que et puc ajudar i què em pots oferir a canvi? Jo treballo en el món editorial i soc editora i tu? Vols treballar en el món editorial i t’agradaria que una editora t’assessorés? O simplement vols fer-me alguna pregunta?

Començarem amb 4 seccions!

  1. Sabràs Què fa un editor cada dia. Explicaré experiències per tal que et facis una idea d’aquesta professió.
  2. Tips & Tools. Trobaràs post amb eines molt útils, que no deixen de ser un recull de preguntes que em fan els meus companys. Anna, tu saps com…? reduir pdfs, retallar imatges de manera senzilla, com fer el seguiment d’un hasthag? Passar de pdf a word?
  3. I un espai d’imatges i il·lustracions. Ei! Si en tens, me’n post enviar!
  4. Un espai de Recomanació: llibres, actes, proveïdors. A part, explicaré el seu valor afegit. Perquè penso que donar les gràcies a persones que formen part de la meva trajectòria professional és molt important.

Anna! Necessito un Help!  Tu  que tens tants contactes… coneixes algun fotògraf, dissenyador, empresa de comunicació, corrector, impressor…

Blog Comments

Per molts anys pel teu aniversari! I per molts anys, també, per aquest magnífic projecte! Et veig en la teva salsa: el que mostres ets tu, l’autèntica Anna. Una dona entusiasta i una professional meticulosa, detallista i molt col·laborativa. Sempre t’ha agradat aprendre coses noves, aportar idees i coneixements, i, per descomptat, ajudar… El món de l’edició és el teu món, t’encanta (es nota, i molt!). I vols compatir-lo perquè ets generosa i sents tanta passió i admiració per totes les meravelles que, dia a dia, descobreixes dins d’aquest univers que no pots guardar-te-les per a tu sola. Gràcies per compartir, Anna! Aquest projecte és un mirall de la teva ànima! I jo, que tinc una bola de cristall, predic que creixerà i creixerà, i que aviat tindrem la major influencer del món de l’edició davant dels nassos! I podrem dir: jo la conec i he treballat amb ella (quin lujasso!!). Mil petons!

Moltes gràcies Meritxell. Ara ja m’he posat un nou repte!! Vull aprendre a parlar en públic i a fer vídeos de major qualitat. Aquesta professió és tan extensa que no parem mai d’aprendre. I això d’influencer… sempre podràs dir que el primer vídeo el vàrem fer juntes 🙂 Una abraçada molt gran.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs