Foto de l'Anna Sadurní amb la bossa de HelpEditors

Què és #Helpeditors?

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Help Editors em sembla un projecte magnífic i valuós pel seu caràcter proper i col·laboratiu. I l’Anna és una gran professional, amb gran capacitat per escoltar i atendre. Ha estat un plaer fer-li consultes i rebre el seu tracte excel·lent! Molta sort amb el projecte!

Moltes gràcies Laura, estic aquí pel que necessitis. Espero haver-te ajudat. I si necessites una professional especialitzada en temes de drets d’autor, et recomano: http://www.lagestoriadelcopyright.com/en/
Una abraçada des de #Helpeditors.

Des de All That She Loves, marca de roba de la Costa Brava hem contactat amb el portal Help Editors i el tracte i suport professional que hem rebut ha estat excelent. En una societat individualista i tan global, s’agraeixen projectes tant personals i amb un tracte tant exquisit. Llarga vida al projecte

Moltes gràcies Albert! #Helpeditors és un projecte que neix de la necessitat i de la creativitat. Estic aquí pel que necessitis 🙂 I realment és un projecte molt personal que evoluciona gràcies a vosaltres.

Help Editors em sembla una proposta brillant, plena de generositat i entusiasme. De ben segur que tots els professionals d’aquest sector en podem treure profit i, al mateix temps, aportar el nostre granet de sorra. La cooperació i la creació de xarxes és fonamental en els temps que corren. Molta sort i molta força!

Moltes gràcies Jose. T’ho agraeixo molt. Sobretot perquè no em coneixes de res, i per a mi és molt important la visió que la gent pot percebre des de fora. Intento que tothom conegui la nostra professió. Doncs ja ho saps, si algun dia et vols tirar a la piscina o del trampolí… #Helpeditors està aquí. Una abraçada d’editora.

Com es puja un vídeo a Instagram?

Hola Marta, el tema dels vídeos a Instagram té teleta. Primer de tot, per Instagram t’aconsello que siguin vídeos de menys d’un minut. Si fan més d’1 minut, t’has de descarregar l’aplicació: IGTV i millor des del mòbil.

1. Pots pujar el vídeo com si fos un post i fixa’t que pots posar un filtre, seleccionar un tros i la imatge fixe (molt important per tal que no et surtin pantalles en blanc o els ulls tancats).

2. Per pujar el vídeo en un story a) pots fer-ho com si fos un post (fletxa directe) b) o pots pujar el vídeo com si fos una foto directe. Si ho puges com una foto, et quedarà tallat. Només cal que seleccionis els fragments. I c) També pots seleccionar el vídeo en el mòbil i quan el comparteixes posa l’opció: Direct feed. Aquesta opció és la més fàcil.

T’aconsello que ho facis en un moment poc visible (12 de la nit) per si t’equivoques i que vagis provant. La llei de Murphy existeix. Jo el primer el vaig haver de repetir 5 vegades. Ànims!!!

I sinó, fem un cafè ben aviat. Ok?