Foto de l'Anna Sadurní amb la bossa de HelpEditors

Què és #Helpeditors?

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Hola Anna, me gustaría darte las gracias por todo la info que me diste. De verdad, al principio no tenía idea, me orientaste super bien! Es un gran trabajo que haces, una gran ayuda para mucha gente! Estoy en buen camino con el libro, en octubre – noviembre se hará el crowdfunding! Muchas gracias!!

Gracias Katrien. Ya tenías todas las ideas organizadas en tu cabeza y solo necesitabas un “empujoncito”. Mucha suerte con tu libro y muchas ganas de conocerte en persona.
Un abrazo de editora, Anna

Contactar amb l’Anna ha estat una bona decisió. Els seus consells i simpatia m’animen a insistir en els meus objectius, a més d’haver-me passat alguns contactes molt interessants. Gràcies, Anna.

Gràcies Vall. La perservarança és una qualitat que valoro molt de les persones. Segur que ho aconsegueixes. M’alegro que els contactes que t’he passat t’hagin semblat interessants. Molts ànims!!!

Hola!

M’agradaria saber si existeix alguna institució o professionals especialitzats als quals acudir per a realitzar revisions de llenguatge inclusiu no sexista.

Moltes gràcies 🙂

Marta, molt bona pregunta. En primer lloc, et recomano sempre contactar amb correctors professionals que tenen el manual d’estil molt interiotitzat. Just aquesta setmana ha sortit aquest llibre de la Carme Junyent: Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou

Tambè faria una ullada a: Fundació Surt. I a Barcelona Activa:
Qualsevol altra cosa que necessitis, ja saps on trobar-me.

Parlar amb l’Anna es obrir una finestra que saps que et portarà aire fresc. Des del primer moment em va fer sentir molt còmode per explicar-li totes les meves dificultats i preocupacions a la hora de publicar el meu llibre, i em va donar bons consells que m’han permès reflexionar i buscar altres vies per aconseguir el meu objectiu. Estic segura que la nostra conversa no serà la última, i espero poder seguir col·laborant amb #helpeditors, un projecte innovador i molt interessant!

Que bé Mia. Clar que si. Ja saps que #Helpeditors té les portes obertes a totes les persones creatives, que tenen una idea al cap i que volen desenvolupar-la.
No hi ha res més satisfactori que tocar un llibre que has fet tu. Ja tens el meu contacte.