Foto de l'Anna Sadurní amb la bossa de HelpEditors

Què és #Helpeditors?

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Parlar amb l’Anna es obrir una finestra que saps que et portarà aire fresc. Des del primer moment em va fer sentir molt còmode per explicar-li totes les meves dificultats i preocupacions a la hora de publicar el meu llibre, i em va donar bons consells que m’han permès reflexionar i buscar altres vies per aconseguir el meu objectiu. Estic segura que la nostra conversa no serà la última, i espero poder seguir col·laborant amb #helpeditors, un projecte innovador i molt interessant!