Foto de l'Anna Sadurní amb la bossa de HelpEditors

Què és #Helpeditors?

Què és? Es tracta d’una plataforma col·laborativa i una Consultoria editorial gratuïta.

A qui va adreçat? A totes les persones que volen treballar en una editorial, busquen feina o senzillament tenen dubtes sobre edició i no saben a qui demanar-ho.

Amb quin contingut? Què fa un editor cada dia, recomanacions, tips and tools (trucs editorials) i idees que em van sorgint.

En què puc ajudar? Puc  passar-te algun contacte, respondre preguntes sobre edició, continguts digitals, xarxes socials i donar-te un cop de mà amb el currículum. Ei! Però només assessoro en edició i recerca, que és el que sé fer! 🙋

Quin és el repte? El gran repte a llarg termini és crear una cultura col·laborativa relacionada amb l’edició, que promogui connexions i un aprenentatge col·lectiu. T’interessa?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

M’ha encantat l’esperit col·laboratiu i mutualista del projecte #Helpeditors, que a més respon a una necessitat que crec molta gent compartim. L’Anna és un amor i a més té àmplia experiència i molt de coneixement del sector que posa al teu abast generosament. Gràcies per la iniciativa i compteu amb mi!

Moltes gràcies Mercè i benvinguda a #Helpeditors. Molt contenta de poder-te ajudar. Qualsevol cosa que necessitis, ja saps on trobar-me.
Una abraçada

Anna! #Help Editors és una proposta fantàstica i brillant, que demostra que una bona idea té ressò i acollida i ens diu molt de l’Anna com a gran professional i gran persona. Enhorabona i molta molta sort!

Moltes gràcies José Francico per les teves paraules, i sobretot que ens hem retrobat en el temps. Ara ja coneixes aquesta iniciativa!