Inscriu-te al butlletí

* vol dir que és un camp obligatori

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment clicant el link del footer dels nostres emails.

Fi del tractament: per consentiment de l’interessat, mantenir un servei d’informació de consultoria editorial i solucionar dubtes sobre edició, mitjançant l’enviament de comunicacions dels nostres serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s’ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Destinataris: Fem servir Mailchimp com a plataforma de marketing. Clicant el botó d’inscripció, estàs d’acord en que la teva informació es transferirà a Mailchimp per ser processada. Per saber més sobre les polítiques de privacitat de Mailchimp, clica aquest enllaç (en anglès).