:: Unificant la meva marca professional :: La imatge First step!

Després de la gran classe de Cristina Aced en el Postgrau de Continguts de Social Media de la UB, vaig decidir treballar la meva marca professional. Bàsicament perquè me’n vaig adonar que no en tenia.

I com el meu projecte és la creació d’una consultoria editorial gratuïta i aquest any és l’any Brossa, doncs jugant amb el meu nom: Anna, al final he aconseguit aquesta capçalera per les xarxes socials:

Twitter: @ansadurni
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/annasadurni/
Instagram: #Helpeditors

Gràcies Mercè Montané per estar sempre al meu costat en tots els dissenys dels projectes professionals que disfruto més. Post dedicat a la Fátima Avilés i a la Carla Escudero, que sempre intenten superar-se i aprendre.
#helpeditors #socialmedia #UBcsm #AnyBrossa #joanbrossa @contentSocialMedia

CAP DE BOU. JOAN BROSSA

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Quina il·lusió que ens dediquis aquest post, som unes privilegiades!!
Gràcies a tu per animar-nos sempre a superar-nos, aprendre i donar el millor de nosaltres.

Gràcies Fàtima. M’agrada la gent que intenta cada dia millorar i donar el millor d’ella mateixa. La Carla i tu en sou un exemple. Aquí em teniu!

Related Blogs