Tens una targeta?

Us he de comunicar que ahir a les 18. 00 h van néixer les meves targetes a la imprenta pressing. El gramatge del paper és de 340 g, la cara és a 4 colors i el dors també.

Són molt petites i fan 9 x 4,5 cm i van sortir impreses sobre splendor gel. La lletra A és un homenatge a Joan Brossa i a la poesia d’avantguarda.

Aquestes són les del Making of... Per què veieu el treball impressionant de la Mercè Montaner i totes les possibilitats. Si en voleu una, només me l’heu de demanar! Fan per mi, oi?

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

de res solet,

que en aquest mar fúcsia poguis trobar les paraules que necessitis en cada moment i després d’assecar-les al sol (amb la pinça A, es clar), les guardis en els teus calaixos de la memòria

que et facin mooooolt bon servei

Gràcies Mercè! Estic molt orgulosa de les meves targetes que tothom diu que “fan Anna”. Un disseny molt senzill i a la vegada molt pensat, com tot el que tu fas!

… .. . . Yo ya tengo una. Han quedado estupendas .. . Se nota que detras de ellas hay un gran trabajo … . .

Si, la diseñadora es una gran profesional.

Molt xules, me’n donaràs una, oi?

Clar que si! Tot i que em tens ben fitxada!

Related Blogs